Кои са най-добрите BG кулинарни блогове?

Първите награди за най-добър кулинарен блог бяха раздадени този уикенд от специализирания гастрономически сайт Блоговодител. Присъстваха автори на кулинарни блогове и кулинарни ентусиасти от цялата страна и от чужбина, гости и представители на медиите. Бяха раздадени награди в 9 специализирани категории, след гласуване на журито и още 9, определени след вот на публиката в Интернет.

Видео обръщения към всички участници и гости направиха Шеф Юри Велев - главен готвач в МЕТРО Академия и член на журито, Йоланта Делибозова - музикант, кулинарен блогър и ТВ водещ, която се включи от Германия.

Награди и грамоти в отделните категории спечелиха: в категория „Гозбите на баба" - за традиционна българска кухня, наградата на журито и публиката спечели Гергана Аврамова, автор на блога „Супичка - пътеводител на новака в кухнята". В категория „Жител на света" - най-добър блог с чуждестранни рецепти - Ани Шакарян-Маринова, автор на блога „Вкуснотека". В категория „Топло от фурната" - за печели Илиана Николова, автор на блога „Щъркелово гнездо".

В категория „С аромат на ванилия" - най-добър блог с десерти наградата на на журито спечели Таня Донева, автор на блога "Вкусното ми Хоби със Страст и Любов", а наградата на публиката - Зорница Никифорова, автор на блога „Zornica-Pizza". В категорията „Крилце или кълка" - най-добър блог с рецепти с месо и дивеч, наградата на журито спечели Драгомир Иванов, автор на блога "Вкусни моменти", наградата на публиката - Пепа Стоева, автор на блога "Храна за мой'те канибали".

В категория „Бързо и вкусно" - най-добър блог с практични ежедневни рецепти за цялото семейство, наградата на журито спечели Радостина Панчева, автор на блога „Кулинарен елексир", наградата на публиката - Гергана Аврамова, автор на блога „Супичка - пътеводител на новака в кухнята".

В категория „Сладко удоволствие" - най-добър блог с рецепти за торти наградата на журито спечели Бианка Йовчева, автор на блога „Вкусно с Бети", а наградата на публиката - Люси Евтимова, автор на блога „Lussi's World of Artcraft".

В категория „Здравословно" - най-добър блог с вегетариански и веган рецепти, наградата на журито спечели Здравка Кокалова, автор на блога „I Love Our Dreams", а наградата на публиката - Емилия Георгиева, автор на блога „Emili-Cooking is Fun…".
В категория „Визуално пиршество" - блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling) наградата на журито спечели Бианка Йовчева, автор на блога „Вкусно с Бети", а наградата на публиката - Румяна Босева, автор на блога „something…".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини