Националният център за рехабилитация на слепи е признат за национална представителна организация на хора с увреждания

Родител преби седмокласник, съдът го глоби със 100 лева 36–годишният Саид Селимов мъстил за дъщеря си с юмруци

Постер на порнозвезда увеличи реколтата от зелки на индийски фермер

Предложиха проф. Николай Червенков за удостояване с орден „Св. Св. Кирил и Методий“

Правителството одобри генерал-майор Данчо Дяков за шеф НСО

Министър Ангелкова опроверга „Зелените“: Никога не съм искала спиране на Booking и Airbnb

Подпалиха колата на адвокат в Монтана

Намериха 70 кг тютюн без бандерол в нелегален търговец

Гранати от Втората световна откриха в монтанско село

Румен Радев разговаря с външния министър на Кралство Саудитска Арабия

Fibank награди Сани Жекова

Вижте какво реши Министерският съвет на 21 февруари 2018

Задържаха психично болен мъж, убил баща си

Късметлия падна пред влак, счупи само крак

Шуменец тръгна пеша до Рим Венци ще върви 2 години, целта му е поклонническа

Цветан Цветанов ще посети област Монтана

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Монтана на 01.10.2015 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Монтана Дилян Димитров, от народния представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова, от кандидати за общински съветници и кметове на кметства, съобщиха от ГЕРБ.

В 09:00 часа Цветанов ще присъства на откриването на обект по проект „Подобряване на площадни пространства за отдих в с. Василовци, с.Дондуково, с.Киселово, община Брусарци“ на централния площад на с.Василовци, община Брусарци. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брусарци Наташа Михайлова.

В 10:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на откриването на предизборната кампания на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Якимово Георги Георгиев. Събитието ще се проведе на площада на село Якимово.

В 11:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на улица „Дунавска“№33 срещу сградата на Община Лом в град Лом. На срещата ще бъде Пенка Пенкова – кандидат за кмет на Лом.

В 12:30 часа Цветан Цветанов ще посети град Берковица, където ще присъства на откриване на спортна волейболна площадка в ж.к. „Изгрев“. С него ще бъде и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Берковица Димитранка Каменова. В 13:10 часа ще проведат среща с пенсионери от Берковица по случай Международния ден на възрастните хора на ул. „Хаджи Петър Илиев“ /до гарата/.

В 14:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще разговаря с жителите на град Вършец в зала Бор, ул. „Георги Бенковски“№3. На срещата ще присъства Иван Михайлов Лазаров – кандидат за кмет на община Вършец.

В 14:40 Цветанов и Лазаров ще бъдат на откриването на обект от пътната мрежа на община Вършец „Рехабилитация и реконструкция на пътната мрежа в община Вършец“, финансиран от ПРСР. Откриването ще е на изхода на Вършец.

В 16:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на първа копка на обновяване на кръговото кръстовище на входа на град Монтана, което се намира на път Е-79. След това ще се срещне с членове и симпатизанти на площад „Жеравица“ в Монтана, заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Монтана Дилян Димитров и народния представител Десислава Атанасова.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Монтана. На площад „Бдинци“ в Монтана председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Монтана кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Монтана Дилян Димитров, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете