Цветан Цветанов ще посети област Монтана

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Монтана на 01.10.2015 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Монтана Дилян Димитров, от народния представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова, от кандидати за общински съветници и кметове на кметства, съобщиха от ГЕРБ.

В 09:00 часа Цветанов ще присъства на откриването на обект по проект „Подобряване на площадни пространства за отдих в с. Василовци, с.Дондуково, с.Киселово, община Брусарци“ на централния площад на с.Василовци, община Брусарци. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брусарци Наташа Михайлова.

В 10:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на откриването на предизборната кампания на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Якимово Георги Георгиев. Събитието ще се проведе на площада на село Якимово.

В 11:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на улица „Дунавска“№33 срещу сградата на Община Лом в град Лом. На срещата ще бъде Пенка Пенкова – кандидат за кмет на Лом.

В 12:30 часа Цветан Цветанов ще посети град Берковица, където ще присъства на откриване на спортна волейболна площадка в ж.к. „Изгрев“. С него ще бъде и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Берковица Димитранка Каменова. В 13:10 часа ще проведат среща с пенсионери от Берковица по случай Международния ден на възрастните хора на ул. „Хаджи Петър Илиев“ /до гарата/.

В 14:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще разговаря с жителите на град Вършец в зала Бор, ул. „Георги Бенковски“№3. На срещата ще присъства Иван Михайлов Лазаров – кандидат за кмет на община Вършец.

В 14:40 Цветанов и Лазаров ще бъдат на откриването на обект от пътната мрежа на община Вършец „Рехабилитация и реконструкция на пътната мрежа в община Вършец“, финансиран от ПРСР. Откриването ще е на изхода на Вършец.

В 16:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на първа копка на обновяване на кръговото кръстовище на входа на град Монтана, което се намира на път Е-79. След това ще се срещне с членове и симпатизанти на площад „Жеравица“ в Монтана, заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Монтана Дилян Димитров и народния представител Десислава Атанасова.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Монтана. На площад „Бдинци“ в Монтана председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Монтана кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Монтана Дилян Димитров, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони