Джон Кери написал на жена си: Пак се забърках в големи проблеми

Жената на англичанина му търси най-добрия адвокат. Катрин Ханкок е научила от приятели на Джон, че мъжът не се е прибрал в хотела си и е в неизвестност. Катрин и Джон нямат брак, но имат двама синове – 3-годишния Бенджамин и 2-годишния Чарли, съобщава flagman.bg.

Оказа се, че силният Джон пък никога не е бил ММА-боец, а от няколко години се занимава с бодибилдинг. Мечтаел да покори някой ден „Арнолд Класик”, макар че засега само подражавал на британски билдъри. Джон не се е състезавал професионално и не знае защо у нас бе свързан със смесените боеве.

„Не съм агресивен, това не е характерно за мен. Не съм тренирал бойни изкуства. Опитвах само да направя красиво тяло”, каза Джон.

В Кеймбридж, където живее с половинката и децата си, Джон е живеел скромно, спазвал хратинетелен режим, без фрапиращ нощен живот и купони. Дошъл с приятели, с които решил да разпусне, защото знаел, че в Слънчев бряг е точното място за дрога и разврат. Дори планувал, когато се завърне, да започне нов хранителен режим, нова прочистваща от токсините диета.

Джон разказа разпиляно какво си спомня последно. На 26-ти септември времето не било за плаж, изпил доста бира. Преди това пил и друг алкохол. Без да изтрезнее, на 27-ми септември намерил дилър, от който закупил нов амфетамин, който не бил взимал до сега. Хапчето било плоско и по-голямо от останалите. Взел няколко, тъй като помислил, че може да не подейства.

„Защо съм окован? Махнете белезниците! Не знам какво се е случило. Нали не съм наранил някого? Имам странни спомени. Бягах от някого, карах мотокар. После ме гонеха до някакъв гараж, отбранявах се, мислех, че ако ме хванат, ще ме убият. Не мога да обясня случилото се, но ви уверявам, че ужасно съжалявам. Това не е характерно за мен. Боже, толкова обичам децата си! Бенджамин и Чарли са всичко за мен, срамувам се от извършеното”, призна англичанинът.

През целия ден Джон Кери молеше да бъдат свалени оковите му и да се свърже с близките си и британското посолство. В съобщението до половинката си той каза само „Катрин в някакъв град Бургас съм и пак се забърках в големи проблеми.”

"Дайте ми телефона ми, моля ви" - обръщаше се към медиците Джон. Той недоумяваше къде са приятелите му, които последно видял в един бар в Слънчев бряг. Родителите на Кери били богати британци, които от години не живеели заедно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони