Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брусарци Наташа Михайлова реализира проекти за над 15 млн.лв.

Наташа Михайлова направи най-доброто за община Брусарци - в последните четири години защити успешно и реализира проекти за над 15 млн.лв. по европейски програми. Стабилното управление е важно и затова на 25-ти октомври в цялата община Брусарци трябва да гласувате с номер 9 за Наташа Михайлова. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред гражданите на село Василовци при откриването на обновения площад в селото.

„Трябва да затвърдим деветте изборни победи на ГЕРБ, като гласуваме с номер 9 за десетата поредна победа“, заяви Цветанов. Той обясни пред гражданите, че с купения глас в деня на изборите ангажиментите на купувачите към хората приключват още в същия ден и те ще ги потърсят чак за следващите избори. „Ние от ГЕРБ сме винаги близо до хората по време на целия ни мандат и това, което се случва в малките общини като Брусарци, е доказателство за това. За да гарантираме стабилността на местната и националната власт трябва да се обединим всички за прозрачно управление и за перспектива на малките населени места в цялата страна. През изминалата година правителството на Бойко Борисов събра повече от 2 млрд.лв. за бюджета, а преди това тези пари са отивали някъде другаде“, обясни още зам.-председателят на ГЕРБ.

„Видимите резултати, които имаме тук, нямаше да бъдат възможни без подкрепата на правителството и на централната власт. Реализирахме много проекти, насочени към хората. Явявам се на предстоящите избори със стария ми екип, съставен от достойни и доказали се личности“, заяви кандидатът за кмет на община Брусарци Наташа Михайлова.

„Показваме видими резултати в цяла България, които се изразяват в добра градска среда, пречиствателни станции, обновени читалища, санирани детски градини и училища. Екипът на Наташа доказа, че може да работи, затова трябва да подкрепим ГЕРБ и Наташа с номер 9“, призова народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова.

Цветан Цветанов и Десислава Атанасова поздравиха присъстващите и отправиха своите благопожелания към всички възрастни хора в България по повод Международния ден на възрастните хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини