Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

70-годишен намушка трима бежанци в Германия

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018

“Левски” предлага работа на красавици

Варна е декор във финала на “Привличане”

Миланов и ЦСКА напред в Лига Европа

Треньорът на „Рома към играчите: Исках половината да ви сменя

Мъри готов да напусне „Астана“

Бившият шеф на Общинска банка Александър Чакалски временно оглави „Топлофикация София“

Теменужка Петкова: Темата българската страна да бъде купувач на ЧЕЗ не стои на дневен ред

Цар Симеон II прие в двореца “Врана” бившия премиер на Македония проф. Владо Бучковски

Разкриха подпалвач, изпепелил „Лада” на съсед в монтанско село

100 000 лева гаранция за бившия финансов министър Стоян Александров

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брусарци Наташа Михайлова реализира проекти за над 15 млн.лв.

Наташа Михайлова направи най-доброто за община Брусарци – в последните четири години защити успешно и реализира проекти за над 15 млн.лв. по европейски програми. Стабилното управление е важно и затова на 25-ти октомври в цялата община Брусарци трябва да гласувате с номер 9 за Наташа Михайлова. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред гражданите на село Василовци при откриването на обновения площад в селото.

„Трябва да затвърдим деветте изборни победи на ГЕРБ, като гласуваме с номер 9 за десетата поредна победа“, заяви Цветанов. Той обясни пред гражданите, че с купения глас в деня на изборите ангажиментите на купувачите към хората приключват още в същия ден и те ще ги потърсят чак за следващите избори. „Ние от ГЕРБ сме винаги близо до хората по време на целия ни мандат и това, което се случва в малките общини като Брусарци, е доказателство за това. За да гарантираме стабилността на местната и националната власт трябва да се обединим всички за прозрачно управление и за перспектива на малките населени места в цялата страна. През изминалата година правителството на Бойко Борисов събра повече от 2 млрд.лв. за бюджета, а преди това тези пари са отивали някъде другаде“, обясни още зам.-председателят на ГЕРБ.

„Видимите резултати, които имаме тук, нямаше да бъдат възможни без подкрепата на правителството и на централната власт. Реализирахме много проекти, насочени към хората. Явявам се на предстоящите избори със стария ми екип, съставен от достойни и доказали се личности“, заяви кандидатът за кмет на община Брусарци Наташа Михайлова.

„Показваме видими резултати в цяла България, които се изразяват в добра градска среда, пречиствателни станции, обновени читалища, санирани детски градини и училища. Екипът на Наташа доказа, че може да работи, затова трябва да подкрепим ГЕРБ и Наташа с номер 9“, призова народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова.

Цветан Цветанов и Десислава Атанасова поздравиха присъстващите и отправиха своите благопожелания към всички възрастни хора в България по повод Международния ден на възрастните хора.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете