Отложиха световното първенство по тенис заради коронавируса

Проф. Петко Салчев е единственият кандидат за управител на НЗОК

Горя къща в Павликенско Огнеборци от Великотърновска област са се отзовали на 18 произшествия заради бурния вятър

Разбиха нарколаборатория край Дупница (СНИМКИ)

Руска компания се включва в изграждането на „Турски поток“ в България

Новите жилища в Пловдив с рекорден ръст на цените

Започна учението за реакция при коронавирус на Летище София (СНИМКИ)

Кметът на Перник: С около 2 метра се е повишило нивото на язовир „Студена“ през февруари

Трима души са изолирани в Пловдив след престой в Италия Пробите им за коронавирус пътуват към София

Последна почит към двигателя V8 с обем 6,75 л Завинаги си отива най-дълго произвежданият „осмак“ с 530 конски сили и 1100 Нм

Задържаха аресивен мъж от Павликени след сбиване 33-годишен свищовлия е обвиняем за причиняване на лека телесна повреда и потрошено имущество

Почина последният маршал на СССР, участвал в пуч срещу Горбачов

Проф. Мутафчийски: Има възможности за обявяване на карантина от личния лекар При съмнение за коронавирус не се препоръчва директно да се ходи в болница, а да се звънне по телефон

Емил Димитров за акцията в Басейнова дирекция: Не заловиха този, който не е закрил сондажите

Гаражът в Лозенец струва колкото двустаен в Люлин

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Брусарци Наташа Михайлова реализира проекти за над 15 млн.лв.

Наташа Михайлова направи най-доброто за община Брусарци – в последните четири години защити успешно и реализира проекти за над 15 млн.лв. по европейски програми. Стабилното управление е важно и затова на 25-ти октомври в цялата община Брусарци трябва да гласувате с номер 9 за Наташа Михайлова. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред гражданите на село Василовци при откриването на обновения площад в селото.

„Трябва да затвърдим деветте изборни победи на ГЕРБ, като гласуваме с номер 9 за десетата поредна победа“, заяви Цветанов. Той обясни пред гражданите, че с купения глас в деня на изборите ангажиментите на купувачите към хората приключват още в същия ден и те ще ги потърсят чак за следващите избори. „Ние от ГЕРБ сме винаги близо до хората по време на целия ни мандат и това, което се случва в малките общини като Брусарци, е доказателство за това. За да гарантираме стабилността на местната и националната власт трябва да се обединим всички за прозрачно управление и за перспектива на малките населени места в цялата страна. През изминалата година правителството на Бойко Борисов събра повече от 2 млрд.лв. за бюджета, а преди това тези пари са отивали някъде другаде“, обясни още зам.-председателят на ГЕРБ.

„Видимите резултати, които имаме тук, нямаше да бъдат възможни без подкрепата на правителството и на централната власт. Реализирахме много проекти, насочени към хората. Явявам се на предстоящите избори със стария ми екип, съставен от достойни и доказали се личности“, заяви кандидатът за кмет на община Брусарци Наташа Михайлова.

„Показваме видими резултати в цяла България, които се изразяват в добра градска среда, пречиствателни станции, обновени читалища, санирани детски градини и училища. Екипът на Наташа доказа, че може да работи, затова трябва да подкрепим ГЕРБ и Наташа с номер 9“, призова народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова.

Цветан Цветанов и Десислава Атанасова поздравиха присъстващите и отправиха своите благопожелания към всички възрастни хора в България по повод Международния ден на възрастните хора.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.