Цветан Цветанов във Вършец: Ние от ГЕРБ сме добри стопани на нашата родина и на всички общини в държавата

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на откриване на обект от пътната мрежа на община Вършец „Рехабилитация и реконструкция на пътната мрежа в община Вършец“, финансиран от Програмата за развитие на селските райони при село Черкаски. Той бе придружаван от народния представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова и кандидата на ГЕРБ за кмет на община Вършец инж. Иван Лазаров.

„Убеден съм, че след 25-ти октомври кметът инж.Иван Лазаров отново ще продължи да работи за община Вършец и за всички жители, а правителството на Бойко Борисов ще подаде ръка, за да Ви помага. Всичко, което обещаваме, от ГЕРБ го изпълняваме. Това са видимите резултати за България и видимите резултати във Вършец“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че този проект е одобрен през 2012 г., по време на управлението на успешното правителство на Бойко Борисов. „Сега отново трябва да подготвим администрацията за защитаването на проекти през новия финансов период. Този път, който откриваме днес, показва, че ние от ГЕРБ сме добри стопани на нашата родина и на всички общини в държавата“, категоричен бе Цветан Цветанов.   

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини