Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Представиха в Свищов интернет платформа за стимулиране на предприемачеството на малкия и среден бизнес Разработката е за трансграничния регион

Пазарът в Лондон през 2020 г. ще се съвземе

Сделки за над $3 млрд. договори Тръмп с Моди (ИНФОГРАФИКА) Индия купува бойни хеликоптери на “Локхийд Мартин”

Сирийската армия превзе още един град в Идлиб

Песков: Русия не се меси във вътрешните работи на други държави

Путин: Държа подчинените си под напрежение

Румен Радев: Секторът на информационните и комуникационни технологии е „вододел“ за развитието на нациите

В Сърбия пристигна втора доставка на руските системи „Панцир С1“

„Изтрийте миналото” се открои на Берлинале Нестандартен френско-белгийски филм впечатли публиката

Скъсяват болнични след някои операции (обзор)

Михаил Миков : Никоя власт няма значение, ако не прави живота на хората по –добър

“Тук съм, за да подкрепя нашия кандидат за кмет Цецка Димитрова и нашата листа за общински съветници. Всеки от тях има своя опит като кмет, областен управител, ръководител на учебно заведение. Нашите кандидати няма да ви предадат”. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на среща с членове и симпатизанти в Тетевен. По думите му градът заслужава много повече от сегашното управление. „Управление, което в цяла България се свързва с кражба от храната в детските градини. В България има и още много кметове, които се прославиха по този начин”, посочи лидерът на социалистите. Той увери събралите се, че екипът в града ще направи така, че обществените пари да се харчат прозрачно и Тетевен да стане добро място за туризъм, работа и отдих. „Никоя власт сама по себе си няма значение, ако не прави живота на хората по –добър”, категоричен бе лидерът на БСП.

Миков подчерта, че тези избори са особени, защото повечето кандидати са от десницата, която днес управлява страната. Според него много от тях не го признават и казват, че в местното управление няма ляво или дясно. „Те обаче участват в приемането на типично десни решения. Когато говорим за оскъдните средства за средно образование, които държавният бюджет отделя и те се разпределят и за частните училища – това вече е дясно“, категоричен бе Миков. Като друг сериозен проблем той очерта и факта, че заболяванията на хората се разпределят на социално значими и незначими. „Ние не участвахме в гласуването на тези решения. Не участвахме и в гласуването на колосалния дълг от 16 млрд. лв., който ще остане да тежи на бъдещите поколения. Смятаме, че България трябва да ремонтира своите самолети, да изпълни договора с МИГ, а не да допуска чужди самолети да пазят българското небе”, подчерта той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.