Четирима задържани за склоняване към проституция при спецакция в Пловдив

Венци Венц с ново гадже в Ница

Жертвите на коронавируса в Италия станаха две

Италианците купуват най-много нови мотоциклети в ЕС Търсенето на малки електрически скутери в Европа скача с 50%

Камерите на тол системата ще подпомагат работата и на МВР и Агенция „Митници“

Двама мъже ограбиха белгиец в Търговище

Контрера от ВМРО: До дни ще бъдат установени и задържани мъжете, които съблякоха момче в автобус на градския транспорт

Маскирани отвлякоха непълнолетно момиче в Димитровград

Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Депутатите ще работят извънредно на 6 октомври

Народното събрание ще заседава извънредно на 6 октомври, съобщи „Фокус”. Самото заседание беше насрочено още в средата на месеца поради това, че парламента няма да заседава две седмици преди местните избори и референдума на 25 октомври.

С така одобрената програма, депутатите на първо четене трябва да разгледат три законопроекти за изменение и допълнение на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс. Единият е внесен от Петър Славов от РБ и група, а останалите два от Министерски съвет. Трябва да бъде гласуван на първо четене Законопроект за счетоводството, също внесен от МС. На второ четене депутатите ще обсъдят и ЗИД на Закона за убежището и бежанците. Депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за автомобилните превози, както и в закона за чистотата на атмосферния въздух.

Припомняме, че миналото извънредно заседание във вторник се провали поради липса на кворум. Тогава депутатите направиха три неуспешни регистрации като при последната депутатите от БСП и ДПС не се регистрираха. Беше свикан и извънреден председателски съвет и съответно четвърта регистрация. Тогава заседанието започна, но народните представители заседаваха по-малко от два часа, тъй като след поискана поименна проверка от депутата от БСП Стоян Мирчев в пленарна зала депутатите се оказаха по-малко от 121.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.