Германия започна подготовка за световното първенство по футбол

Бойко Борисов на аудиенция при папа Франциск

ЕС отделя 1,5 милиарда евро за Турция за борба с мигрантската криза

Юбилеен маратон събира над 100 начинаещи предприемачи За 54 часа превръщат иновативни идеи в бизнес проекти

Хамбург въвежда частична забрана за стари дизелови автомобили

Делото за арест на стрелеца от Свети Влас да се гледа отново

Добричлия осъди общината заради падане на леда

Интернет търговия е заплаха за защитените животни

Американска двойка осъди 30-годишния си син да се изнесе от дома им

Георги Вълев от “Килърите” не успя да осъди журналистка от Велико Търново Разходките на затворника от Ловеч до Велико Търново за заведените от него дела продължават за сметка на данъкоплатците

За първи път Пролетен базар на книгата ще е на открито

Николай Нанков: Има инвеститорски интерес от няколко чуждестранни фирми за Дунав мост 3

Започва мащабен ремонт на моста над жп линията в Стара Загора

Младоженци сключват брак на сватбена церемония в древноримски стил Над 220 реенактори от Италия, Украйна, Румъния и България идват на „Орел на Дунава” в Свищов

Оперираха гръцкия президент Прокопис Павлопулос

Цветан Цветанов ще посети област Ловеч утре

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Ловеч в събота. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков, кандидати за кметове и общински съветници.

В 09:30 часа Цветан Цветанов ще връчи членски карти на новоприети членове на ГЕРБ в Летница, в сградата на Общинска администрация Летница – гр. Летница, бул. „България“ №19, ет. 5. Ще присъства също Татяна Моврадинова – кандидат за кмет на община Летница.

В 11:00 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ловеч Корнелия Маринова ще поднесат цветя пред паметника на Васил Левски в Ловеч. В 11:15 часа ще направят преход от паметника на Васил Левски, през покрития мост до предизборната шатра на ГЕРБ на площад „Екзарх Йосиф“ в Ловеч, където ще се срещнат с жители на града.

В 13:45 часа Цветан Цветанов ще разговаря с граждани от Тетевен в Бистро „Тетевен“, площад „Сава Младенов“. На срещата ще присъства Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен.

В 15:45 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще присъства на откриването на кампанията на ГЕРБ в Троян на площада пред Народно читалище „Наука 1870“, пл. „Възраждане“.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Ловеч. На площад “Екзарх Йосиф I“ в Ловеч председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Ловеч кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Ловеч Корнелия Маринова, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.