Лола ди Мола си сложи очила

Известни личности и техните деца участваха в събитие, посветено на профилактиката на детското зрение. Социално отговорната кампания на KWIAT, реализирана със съдействието на Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката е подкрепена от над 150 оптики и медицински центрове в България.

Напомняйки на родителите, че инициативата продължава до края на месец октомври,
да видим част от моделите, които подкрепиха благородната инициатива.

Двама съименници- Георги Енчев и Гери Дончева, обединени от акробатичното присъствие на Александър - втория син на музиканта, внесоха много настроение на котешката пътека. Моделката в много секси рокля в телесен нюанс и впечатляващ цвят и фасон на обувките, бе избрала диоптрични очила с тъмни рамки и прекрасна усмивка. Г- н Енчев затвърди имиджа си на силно семеен мъж чрез интересен тоалет от блуза с флорални мотиви и удобна сива жилетка. Малкият Александър в ярки цветове на панталона и карираната риза допълва очарователното трио.

Десислава Банова дефилира ръка за ръка с прелестната си дъщеричка. Двете очарователни дами са заложили на елегантното черно в тоалетите си, разкрасено от топъл червен нюанс в аксесоарите и в роклята на малката Йоана. Ежедневнияj стрийт стил на синоптичката, включващ винаги актуалното за есенните дни кожено яке и черен слим деним е освежен от цвета на обувките и рамките на слънчевите очила. Красивият десен на роклята и кадифените елементи в нея очарователно подхождат на милото присъствие на малката дама.

Още една двойка заложи на черното и карето в облеклото - Деси Цонева и Янчо Таков III демонстрираха актуални слънчеви модели и добро настроение.
За съжаление излишно късите кожени панталонки на дамата, блузата в безформен стил и скучната еднотонност на тоалета не са най- подходящият избор за събитие от този тип. Спасителен пояс за Деси - да не затъне в блатото на лошия вкус, се явява малкият кавалер с красивата си училищна униформа. Г-ца Цонева би могла да прояви малко повече въображение и съобразителност при избора на аутфит за подобни събития, но все пак в инициативи като тази най- важно е участието и подкрепата.

Мария Гроздева и наследничката Магдалена са заложили на спортния кежуал стил в облеклото и актуалната форма на очилата като аксесоар. Световната шампионка е „отстреляла“ необходимата доза шик за тоалета си с избора на шал в красиви есенни нюанси, перфектно подхождащ на удобните ботуши от велур. Магдалена е избрала спортен аутфит от светъл деним и кореспондиращ нюнс в суичъра, а формата и цвета на очилата намират своето допълнение в огледалната повърхност на обувките.

Дизайнерката Веселка Крачунова с нежната подкрепа на племенницата си Маги, показа елегантен и женствен шик в десен missoni. Приятните нюанси на сиво, червено и мек беж на роклите от жарсе са изключително актуални за този моден сезон. Цветните рамки на избраните от колекцията на KWIAT очила по дискретен и ненатрапчив начин подчертават веселия характер и нежното излъчване на русокосите дами. Елегантното бижу в екстра дължина, което демонстрира дамата от фешън средите, е важен акцент сред морето от аксесоари за предстоящите есенни и зимни събития.

Мисис България Вселена за 2012 година- Йордана Димитрова и синът й Себастиян заложиха на синия нюанс в рамките на очилата. Както подхожда на една истинска кралица на красотата, дамата е избрала елегантна рокля с флорален принт и модел, който подчертава достойнствата на фигурата. Обувки на ток и нежна прическа допълват романтичния вид на тоалета. Кореспондираща доза романтика носи и аутфитът на младия господин, чиято папийонка в стил пеперуда сладко подкрепя артистичните къдрици в косата. Практично ватирано елече завършва цялостния спортно-елегантен вид на тоалета на малкия мъж.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини