Цветан Цветанов ще посети област Благоевград

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Благоевград на 04.10.2015 г. /неделя/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, кандидати за кметове и общински съветници, съобщиха от ГЕРБ.

В 11:05 часа Цветанов ще се разходи по централната улица на Благоевград /от офиса на ПП ГЕРБ, пл. „Христо Ботев“№2 по ул. „Димитър Талев“/ и ще разговаря с граждани. Ще бъде придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов.

В 13:00 часа Цветан Цветанов ще посети село Дебрен, община Гърмен. На площада на селото Цветанов и кандидата на ГЕРБ за кмет на Гърмен Сергей Младенов ще се срещнат с жителите на Дебрен.

В 14:05 часа Цветанов ще проведе среща с представители на дърводобивни и дървопреработвателни фирми от село Кочан, община Сатовча в кафе „Европа“. Ще присъства и Пламен Поюков – кандидат за кмет на Сатовча.

В 15:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ, заедно с кандидата на ГЕРБ за кмет на Гоце Делчев Георги Андонов ще разговарят с граждани в малката зала на Културен дом-Гоце Делчев.

В 17:00 часа Цветан Цветанов ще присъства на официалното откриване на кампанията в Белица, което ще се състои на площада на града. Ще го придружава Иван Богданов – кандидат на ГЕРБ за кмет на Белица.

В 19:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в село Баня, община Разлог. На площада на селото председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Разлог Красимир Герчев, кандидати за кметове на кметства и за общински съветници.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини