Цветанов: Гласувайте за Атанас Камбитов – най-успешният кмет на Благоевград

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов разговаря с жители и гости на Благоевград. Той бе придружаван от кандидата на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов, областния координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.

Десетки граждани се спряха да поздравят Цветан Цветанов по главната улица на областния град. Много от тях заявиха категоричната си подкрепа за отбора на ГЕРБ, воден от кандидата за кмет Атанас Камбитов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова за по-висока избирателна активност на местния вот и подчерта, че е важно на 25-ти октомври всеки да упражни конституционното си право на глас.

„Гласувайте за Атанас Камбитов, номер 34 в бюлетината, един от най-успешните кметове на ГЕРБ, защото той постигна много през последните четири години. Резултатите от неговото успешно управление са видими и съм сигурен, че той е най-добрият избор за Благоевград“, каза Цветан Цветанов.

Кандидатите за общински съветници на ГЕРБ призоваха хората да изразят своята гражданска позиция на 25-ти октомври и да направят разумния избор - номер 34 в бюлетината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини