Миков: Николай Терзиев и кандидатите на БСП ще дадат перспектива на Казанлък

"Нашият кандидат за кмет на Казанлък Николай Терзиев и кандидатите ни за общински съветници, искат община Казанлък да води политика за хората и ще съумеят да го направят. Те ще успеят да направят общината по-добра и с повече перспектива за хората живеещи в нея“. С тези думи председателят на БСП Михаил Миков се обърна към стотиците, събрали се в Казанлък. Той подчерта, че Николай Терзиев е от младото поколение на БСП, които поемат отговорността да влязат в битката в името на хората и техния по-добър живот.

„Само ние от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ можем да предложим на хората нещо различно от случващото се в момента. Едно друго разбиране за местната власт, не само разпределяне на пари и служби, а истинска политика за хората“, категоричен бе Миков. Той подчерта, че няма друга партия, която да предлага на тези избори своя платформа, а левите стандарти показват друго отношение - освен бетона и асфалта, освен тръбите, защото най-важното е как живеят хората в една община. Миков обясни, че резултатът от управлението на ГЕРБ са 11 милиона задължения на общината, но и двойно увеличение на таксите за детските градини, поскъпването на всички административни услуги.

„Само представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ отстояваха своите приоритети и стояха твърдо зад своите позиции и социална политика“, обясни лидерът на левицата и припомни, че БСП не е участвала в тегленето на 16 млрд. заем, разделянето на хората в здравеопазването на социално значими и незначими, взимането на средства от обществените училища, за да се даде на частните. По думите му именно този подход биха предложили и кандидатите на партиите от управлението в местната власт. „Гражданите няма как да бъдат заблудени и когато тръгнат на 25-ти да гласуват, да се запитат, кой кого представлява и чии интереси защитава“, заключи Миков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини