Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Миков: Николай Терзиев и кандидатите на БСП ще дадат перспектива на Казанлък

„Нашият кандидат за кмет на Казанлък Николай Терзиев и кандидатите ни за общински съветници, искат община Казанлък да води политика за хората и ще съумеят да го направят. Те ще успеят да направят общината по-добра и с повече перспектива за хората живеещи в нея“. С тези думи председателят на БСП Михаил Миков се обърна към стотиците, събрали се в Казанлък. Той подчерта, че Николай Терзиев е от младото поколение на БСП, които поемат отговорността да влязат в битката в името на хората и техния по-добър живот.

„Само ние от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ можем да предложим на хората нещо различно от случващото се в момента. Едно друго разбиране за местната власт, не само разпределяне на пари и служби, а истинска политика за хората“, категоричен бе Миков. Той подчерта, че няма друга партия, която да предлага на тези избори своя платформа, а левите стандарти показват друго отношение – освен бетона и асфалта, освен тръбите, защото най-важното е как живеят хората в една община. Миков обясни, че резултатът от управлението на ГЕРБ са 11 милиона задължения на общината, но и двойно увеличение на таксите за детските градини, поскъпването на всички административни услуги.

„Само представители на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ отстояваха своите приоритети и стояха твърдо зад своите позиции и социална политика“, обясни лидерът на левицата и припомни, че БСП не е участвала в тегленето на 16 млрд. заем, разделянето на хората в здравеопазването на социално значими и незначими, взимането на средства от обществените училища, за да се даде на частните. По думите му именно този подход биха предложили и кандидатите на партиите от управлението в местната власт. „Гражданите няма как да бъдат заблудени и когато тръгнат на 25-ти да гласуват, да се запитат, кой кого представлява и чии интереси защитава“, заключи Миков.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.