На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Миков вдигна на крака Раднево и Братя Даскалови

Михаил Миков в Братя Даскалови: Категорично заставаме зад Сава Савов за кмет на общината

„Категорично изказвам подкрепата на НС на БСП за Сава Савов, като кандидат за кмет на Братя Даскалови“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков пред събралите се в Братя Даскалови. Той заяви, че БСП се разграничава от партиите, които подкрепят това правителство. „За това имаме своя морален кредит, че не излъгахме хората, които гласуваха за нас и бяхме последователни в защитаване на техните интереси“, категоричен бе той. Миков подчерта, че да си кандидат на БСП, когато тя е в опозиция, се иска смелост и благодари за това.

Кандидатът, подкрепен от БСП, за кмет на Братя Даскалови Сава Савов заяви:

„Трябва да се направи промяна и да се въведе политика за хората, за заетост. Открито управление, което всички виждат. Благодаря на БСП, че застава зад мен. Заедно с подкрепата на съветниците от БСП ще извоюваме победата за възраждане на общината да има повече млади хора, да ги задържим тук“.

Водачът на листата на БСП за общински съветници в общината Таньо Стоянов бе категоричен, че БСП трябва да победи, защото има зад себе си левите стандарти и ясна посока за промяната. „Не ни остава нищо друго, освен да работим здраво и задружно за успеха. Благото на общината и за хората“, заяви Стоянов.

БСП-Раднево към Миков: Ще работим за кмет на общината, 11 кмета на населени места и 7 общински съветници

„Кампанията трябва да е политическа, защото този избор е политически. ГЕРБ не искат политическа кампания. Показват се улици, магистрали. Показват се само лентите, но не и гаранционните срокове и ремонтите. Губи се политическият елемент“, заяви Миков пред събралите се социалисти в Раднево. По думите му образованието е било орязано с пренасочване на част от малкия бюджет от общинските училища към частните и това лишава редица деца от качествено образование, защото не могат да си позволят да учат в частно училище. „Ние ще искаме ревизия на този закон“, каза още той. Миков заяви, че най- важното е как се чувстват хората в своята община. Той подчерта, че трябва всеки гражданин да има достъп до образование, здравеопазване и да живее в община, в която администрацията спомага за бързото решаване на проблемите му. Като пример за непостоянството той посочи това, че ГЕРБ не е подкрепила досегашния си кмет на Раднево за втори мандат.

Водачът на листата на БСП в Раднево Мариана Тотева заяви, че залага на една чиста кампания.

„Заставаме пред хората с нашите лица и авторитет и утре ще можем пак да ги погледнем в очите“, заяви тя. Тотева обясни, че залагайки на авторитета на хората в листата от 18 кандидати, левицата ще се бори на първи тур за 6 кмета на села, а на втори за д-р Владимир Желев да бъде избран за кмет на Раднево, както и останалите 5 кметски места и поне 7 общински съветници. Тя съобщи, че БСП вече има победа в с. Коларово, където кандидатът на БСП Георги Тенев е единствен кандидат за кмет.

Кандидатът на БСП за кмет на Раднево, подкрепен от левицата, д-р Владимир Желев благодари на присъстващите за подкрепата и заяви: „Ще направя всичко възможно аз да съм следващият кандидат, за да можем заедно да се борим за по-добър живот на хората“.

Зам.-председателят на БСП и депутат от региона Драгомир Стойнев и народният представител Георги Гьоков заявиха пред присъстващите, че без сблъсък няма как БСП да спечели. Според тях няма друга партия, освен БСП, която да може да спре това, което се случва в държавата. Те са категорични, че няма как да продължават хората да живеят по този начин – да се вдига възрастта за пенсиониране, опитите за овладяване на съдебната система, а в социалната сфера ГЕРБ да съсипва България. „Само ние сме тези, които можем да ги спрем“, заявиха социалистите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.