Правителството прие изваждането на 155 км пътища от обхвата на винетната система

Държавата ще дотира печатните медии

В Благоевград се презапасяват с лекарства и храни заради коронавируса

Правителството се отказа от покупката на нов самолет

Българският консул в Милано: Паниката намаля, все по-малко хора са с маски по улиците

800 000 лв. дава МОН за площадки за безопасност на движението в училища и детски градини

Ако изборите бяха днес: ГЕРБ – 35,2%, БСП – 24%, ДПС – 10,5% Партията на Слави Трифонов остава под чертата

Деница Сачева: Хората не бива сами да решават да излязат в болничен заради коронавируса

Петя Аврамова: Тол системата обхваща 3115 км от републиканската пътна мрежа

Гърците изпразниха рафтовете в супермаркетите заради коронавируса (СНИМКИ)

Жители на пловдивски села протестират срещу кариерата за добив на инертни материали

От 0 до 100 км/ч за 1,9 секунди Czinger 21C е хибриден хиперавтомобил с мощност 1250 к.с.

Премиерът за коронавируса: Притеснено ми е при епидемия колко ще издържи НОИ, ще струва много пари

Агресивен шофьор пребил търновец на пътя Екшънът се разиграл на трасето София-Варна край разклона за Стражица

Председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки: Има дефицит на лекарства за грип

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Разлог инж. Красимир Герчев е един от най-успешните кметове в България

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Разлог инж. Красимир Герчев е един от най-успешните кметове в България. Той натрупа много опит – даде възможност за реален диалог с хората, за разговор с бизнеса. Работи много активно по проекти от европейските програми, за да достига европейската солидарност и до Разлог. Винаги, когато има казус за решаване, в който държавата трябва да помогне на Разлог, инж. Герчев не се колебае да разговаря с мен, с премиера или с министрите. Прави го, защото е поел отговорност към съгражданите си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов време на официалното предизборно събитие в село Баня.

Той заяви, че е впечатляващо, когато за кмет на малко населено място като село Баня, се издига млад човек като кандидата на ГЕРБ Иван Добрев. По думите му, това е много силен знак. „На 25-ти октомври ГЕРБ трябва да продължи започнатото в община Разлог. Ще Ви отнеме не повече от 3 минути да гласувате с номер 3 в бюлетината за кандидата на ГЕРБ за кмет на Разлог инж. Красимир Герчев, за кандидата на ГЕРБ за кмет на село Баня Иван Добрев и за общинските съветници от ГЕРБ“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че най-важното е да се запази стабилността, която има сегашното правителство. „Благодаря Ви за подкрепата на последните парламентарни избори. Днес най-голямото предизвикателство за България е да започне усвояването на средства по оперативните програми – това са 32 млрд. лева, които трябва да бъдат вложени в реални политики и да достигнат и до малките населени места. Администрацията на инж. Красимир Герчев има доказан капацитет, затова ще победим още на първи тур в община Разлог“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Красимир Герчев благодари на правителството, че е подкрепило важни проекти в село Баня, благодарение на което селото е привлякло нови инвестиции и туристи. „Всяко ново работно място, което откриваме в община Разлог, е важно за нас. Подготвили сме нови проекти, за чието изпълнение имаме готовност. Знаем какви са проблемите и как да ги решим. Винаги сме получавали подкрепата на правителството на Бойко Борисов – сигурен съм, че заедно ще превърнем село Баня и община Разлог в още по-добро място за живеене“, каза Герчев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.