Банско с участие на Международното туристическо изложение в Тел Авив и в София

Пътник е ранен след удар на кола в стълбище

Канцлерът на Австрия отложи посещението си у нас по здравословни причини

В оставащите дни от месец февруари се очаква застудяване

Учени: Слабите хора и въздържателите умират по-рано Две чаши кафе на ден удължават живота

Агенция АФИС: ГЕРБ събира подкрепата на 26% от населението, БСП – 22,4%

Димитър Маргаритов, КЗП: Социалните мрежи трябва да спазват правилата за защита на потребителите при търговията онлайн

Главният прокурор Сотир Цацаров заминава за Великобритания  

Музей „Етър” в Габрово показва уникални гравирани медни съдове

Арх. Борислав Игнатов: Електронизацията на разрешителните за строеж ще улесни гражданите и общините

Турските власти разпоредиха арест на 170 военни заради преврата

Комисия възпитава с безплатно кино в Шумен Зрителите ще разговарят с Ники Илиев и Орлин Павлов

Каракачанов отговори на Радев: Модернизацията на армията не е прекратена

Боряна Калейн: Не съм тръгвала с идеята за медали

Цветан Цветанов: Президентът изглежда притеснен

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Разлог инж. Красимир Герчев е един от най-успешните кметове в България

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Разлог инж. Красимир Герчев е един от най-успешните кметове в България. Той натрупа много опит – даде възможност за реален диалог с хората, за разговор с бизнеса. Работи много активно по проекти от европейските програми, за да достига европейската солидарност и до Разлог. Винаги, когато има казус за решаване, в който държавата трябва да помогне на Разлог, инж. Герчев не се колебае да разговаря с мен, с премиера или с министрите. Прави го, защото е поел отговорност към съгражданите си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов време на официалното предизборно събитие в село Баня.

Той заяви, че е впечатляващо, когато за кмет на малко населено място като село Баня, се издига млад човек като кандидата на ГЕРБ Иван Добрев. По думите му, това е много силен знак. „На 25-ти октомври ГЕРБ трябва да продължи започнатото в община Разлог. Ще Ви отнеме не повече от 3 минути да гласувате с номер 3 в бюлетината за кандидата на ГЕРБ за кмет на Разлог инж. Красимир Герчев, за кандидата на ГЕРБ за кмет на село Баня Иван Добрев и за общинските съветници от ГЕРБ“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че най-важното е да се запази стабилността, която има сегашното правителство. „Благодаря Ви за подкрепата на последните парламентарни избори. Днес най-голямото предизвикателство за България е да започне усвояването на средства по оперативните програми – това са 32 млрд. лева, които трябва да бъдат вложени в реални политики и да достигнат и до малките населени места. Администрацията на инж. Красимир Герчев има доказан капацитет, затова ще победим още на първи тур в община Разлог“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Красимир Герчев благодари на правителството, че е подкрепило важни проекти в село Баня, благодарение на което селото е привлякло нови инвестиции и туристи. „Всяко ново работно място, което откриваме в община Разлог, е важно за нас. Подготвили сме нови проекти, за чието изпълнение имаме готовност. Знаем какви са проблемите и как да ги решим. Винаги сме получавали подкрепата на правителството на Бойко Борисов – сигурен съм, че заедно ще превърнем село Баня и община Разлог в още по-добро място за живеене“, каза Герчев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.