Lord of the Dance взриви "Булстрад Арена" в Русе

Магнетичните танцьори на Майкъл Флетли взривиха с най-новия си спектакъл Lord of the Dance Dangerous Games зала "Булстрад Арена" в Русе. Двучасовото шоу в неделя вечерта изправи на крака близо 5000 зрители, които успяха да изкарат на бис ирландската трупа.

На финала Господарят на танца Флетли демонстрира най-бързите крака на света с образа си на сценичния екран. Неговите 35 стъпки в секунда са застраховани за 40 милиона долара.

Грандиозният спектакъл преплете мултимедийни ефекти, хореография, келтска музика и библейски сюжети в легендата за вечната битка между Доброто и Злото. С танци на дансинга в ефектни костюми оживяха образите на Властелина на танците и Черния лорд, които допълваха фантастичните елементи.

"Майкъл Флетли е изключително земен човек, но обикновеността му внушава респект", не скриха организаторите от "Булстрад Арена". Танцьорите му пристигнали с 3 автобуса и 2 ТИР-а с техника и реквизит след концерта в София. Въпреки пътуването, те веднага поискали да видят сцената в залата и да направят репетиция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура