Цветанов в Ловнидол: Изберете отново ГЕРБ с номер 15, защото ГЕРБ е силната партия

Преди четири години кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Севлиево д-р Иван Иванов спечели изборите и подготви общината за кандидатстване по програми. Разбира се, с подкрепата на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов. Сега отново се стараем да дадем силна подкрепа на всяко населено място, затова е важно на 25-ти октомври да направите правилния избор с номер 15 - за кандидата на ГЕРБ за кмет на кметство Ловнидол Боян Ангелов, за д-р Иван Иванов в Севлиево и за общинската листа на ГЕРБ. Това призова жителите на село Ловнидол председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Преди срещата с жителите на Ловнидол Цветанов посети обновената църква „Св. Св. Константин и Елена“ в селото, за която ГЕРБ е дарила 50 000 лева от субсидията си. „Тук имаше сериозен проблем с църквата и ГЕРБ помогна, за да възстановим храма. Подкрепете отново ГЕРБ, защото ГЕРБ е силната партия“, заяви Цветан Цветанов.

„Ние няма от какво да се срамуваме, защото за изминалите четири години инвестирахме 34 милиона лева в община Севлиево и спасихме болницата от фалит. ГЕРБ излиза със същия кандидат и в Ловнидол – Боян Ангелов. Убеден съм, че вярвате в неговите управленски качества.

Енергията, която ни дадохте преди четири години успяхме да превърнем в много работа. Наши приоритети бяха здравеопазването и стабилизирането на община Севлиево и резултатите са видими“, категоричен бе д-р Иван Иванов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини