Великобритания може да остане под карантина в продължение на половин година

Американски учен: До 200 000 души ще загинат от коронавируса в САЩ

Норман Рийдс иска да има сексуална връзка Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Недостигът на храни вдига цените

756 души са починали в Италия за последното денонощие

Кои лекарства действат срещу COVID-19 СЗО стартира пробно тестване на 4 потенциални лечения на коронавируса

92 акта заради разходки са съставени в Пловдив само за ден

Учителите изтощени от онлайн образованието 12-часов работен ден имат повечето преподаватели

Фризьорки режат платове за маски От 2 до 10 лева струват самоделни изделия, слагат им и активен въглен

COVID-19 намали жертвите на пътя

Финансовият министър на германската провинция Хесен се е самоубил заради коронавируса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 30 март 2020

Онлайн изложба събира творби на Фрида Кало

ЧСИ-тата дариха 52 300 лева на „Александровска“

Топ производител на ръкавици изнемогва Търсенето значително надхвърля капацитета на продукция

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Дилян Димитров: Приоритетът ми ще бъде икономическо оживление за благото на хората в Монтана

АБВ и Патриотичният фронт също го подкрепят, защото искат коренна промяна

Кандидатът за кмет на Монтана от ГЕРБ Дилян Димитров получи божията благословия на тържествен водосвет в храма „Св. св. Кирил и Методий“ и така се включи в надпреварата с още петима конкуренти.

„Ще водим позитивна кампания очи в очи с хората. Тръгваме

напред с истината

и със самочувствието на доказани, успели хора, които могат да работят за всички в община Монтана. Ние не отричаме направено дотук, но сме убедени, че можем да го надградим и да работим по-бързо за по-добрия живот на хората в цялата община. Нашата кампания е позитивна, защото България има нужда от позитивни и можещи управници, а ние в ГЕРБ сме доказали, че можем“, каза кандидатът за кмет на община Монтана инж. Дилян Димитров.

За да подкрепи Дилян Димитров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, в Монтана пристигна зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев.

Когато хората в Монтана изберат кандидатите на ГЕРБ, този град наистина ще се промени, каза Главчев. Евродепутатът Владимир Уручев призова кандидатите да гледат напред и да работят заедно. До 2020 г. България трябва да усвои 30 млрд. лева от средствата на ЕС. Това може да стане, ако централните и местните власти работят като един отбор и подготвят качествени проекти, коментира Уручев.

„Ние няма да отричаме постигнатото, ще казваме какво можем да направим и ще спечелим с истината. Ще представим нашата визия за развитие на Монтана и 23-те села на общината. Заедно с хората ще търсим най-правилните решения“, обяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ за областта и депутат Десислава Атанасова. Призовавам ви, въздържайте се от гръмки обещания, защото може да се окажат неизпълними, а хората няма да позволят да бъдат излъгани за пореден път, обърна се тя към кандидатите за кметове и съветници в общината.

Подкрепа за кандидата на ГЕРБ Дилян Димитров изказа и лидерът на АБВ в Монтана Ивета Станкова. Тя заяви, че симпатизантите на АБВ искат промяна в общината. Патриотичният фронт също подкрепя кандидатурата на Дилян Димитров.

Ще разговаряме с хората очи в очи за проблемите на техните селища, обеща кандидатът за кмет Дилян Димитров. Той подчерта, че ще привлече повече чужди инвестиции за Монтана и припомни думите на премиера Бойко Борисов, че идва годината на Северозапада.

„Отборът на ГЕРБ тук има реалната възможност да бъде първи. Подредили сме

съветническа листа от доказани професионалисти,

хора с позиции в този град и общината. Убедени сме, че те ще бъдат отборът, който ще направи най-много за хората през следващия мандат”, изтъкна Димитров. Той представи кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, сред които има 14 предприемачи и управители на фирми, трима лекари, трима инженери, трима учители, двама юристи, икономисти.

„Монтана е прекрасен град – с традиции и култура, но най-важното тук са хората. Време е нашият град да намери място сред водещите в България. Ние сме добри и трябва да убедим гражданите, че ако изберат номер 4 в бюлетината, ще живеят по-добре и видимите резултати за всички нас ще идват по-бързо”, подчерта инж. Дилян Димитров.

Той се утвърди през последните 8 години като

опитен мениджър

и един от най-успешните кметове на ГЕРБ. През 2007 г. Дилян Димитров бе избран за кмет на близката община Георги Дамяново за първи път, а хората му гласуваха доверието си още веднъж през 2011 г.

„Аз съм родeн в Монтана, тук живея, тук е семейството ми. Познавам потребностите на хората в града. Те идват при мен и се оплакват, казват, че децата им са без работа, страдат, лутат се и се чудят къде да отидат. Напускат града не защото Монтана не им харесва, а защото не могат да си уредят битието. Ние сме най-бедният район в Европейския съюз. Това трябва да се промени. Нужни са ни инвеститори, които да гарантират работни места, да предлагат атрактивно заплащане. Трябва да се мисли и за малкия бизнес, предприемачите да се поощряват”, смята инж. Димитров.

Всички родители искат да изучат децата си, затова съдействахме за прием на студенти от Монтана във Варненския университет „Черноризец Храбър“, отчете конкретно кандидатът за кмет.

Предвиждам да работя преди всичко за икономическото оживление на община Монтана, обобщи инж. Димитров.

„Дилян Димитров е готов да работи за повишаване на жизнения стандарт на хората и вярваме, че ще вложи в това всичките си усилия, прямота и добро сърце, цялата си енергия „, смятат и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.