Банките запазват добрите си резултати Подобрява се капиталовата адекватност, което допълнително увеличава стабилността на системата

Няма пострадали български военни при ракетен обстрел в Кандахар

АПИ: Внимавайте от км 24 до км 30 на АМ „Тракия“ в посока София

Сан Ремо събра оригиналните „Рики е повери”

Министър Ангелкова е на двудневна визита в Полша

16 години затвор за американец, изгорил гей флага

Проф. Николай Овчаров: Отказах предложение за работа от Васил Божков

Четирима гърци пострадаха след катастрофа с чешки тир на „Тракия“

Ивайло Иванов: Задържани са 7 души в Стара Загора във връзка с крупна кражба

Великобритания се готви за епидемия от коронавирус

Глобяват с над 11 хил. евро за откъснато кокиче в Турция

Как можете да избягвате всичко, което ви прави дебели?

Ревизия на приватизацията и кошмарите на прехода Трябва да бъдат приветствани усилията на новия главен прокурор Иван Гешев

Боил Банов: Министерство на културата е проверявало музея на Божков, нямаме правомощия за частни колекции

Ивелина Василева, ГЕРБ: Предлагаме по-строги мерки за всички инсталации за изгаряне на отпадъци

Румен Петков: Нека мине първия тур, тогава ще водим разговори за балотажа

В 176 общини ПП АБВ участва със самостоятелни листи за общински съветници. В 75 общини партията участва в различни коалиционни формати. Т. е. в 251 общини в страната партията със своите структури участва в предизборната надпревара с регистрирани кандидати за общински съветници. Това съобщи в Бургас зам.-председателят на АБВ Румен Петков.

Румен Петков отговори и на въпрос кого биха подкрепили на балотаж ако трябва да избират между кандидатите на БСП и ГЕРБ в Бургас или от кого очакват подкрепа ако техния кандидат отиде на балотаж:

Ние по принцип избягваме там където нямаме установени отношения в предизборната надпревара да се ангажираме за коментар на предстоящ балотаж по много причини. Те по никой начин не са въпрос на пазарлък. Навсякъде където вземем решение за подкрепа на участник в балотажа то ще бъде с лични разговори и на базата на аргументи от гледна точка на политиката и ангажименти които се поемат към избирателите. Но не е специфичен въпрос само за Бургас въпросът е принципен. нека да мине първия тур и ще водим конкретни разговори, каза Румен Петков.

Общо кандидатите за съветници, с които участва АБВ е около 3 000 човека в самостоятелните листи и в листите, в които участва в коалиционен формат.

АБВ е регистрирала над 3 800 членове на секционни избирателни комисии и от тях 1253 са оценени като хора с качества и са включени в ръководствата на съответните комисии.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.