Преизбраха инж. Даниел Панов за председател на Управителния съвет на НСОРБ Акцент в преговорите с МРРБ остава продължаването на Националната програма за енергийна ефективност

Мария Шарапова обяви края на кариерата си

Министър Димитров предупреди кметовете да не се оскъпяват проекти за рекултивация на депа

14 дни изолация за блокираните туристи, сред които и българско семейство, в хотела в Тенерифе Четирима се вече заразените с коронавирус

Президентът Радев: България е сред първите държави, установили дипломатически отношения с Кипър

Китайци раздават маски на българи, проверяващи кораба им в Бургас

9 варненци са в болница, изследват ги за коронавирус

Партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов подава в петък документи за регистрация в съда

Трима търговци на млечни продукти на съд за данъчни измами, ощетили бюджета с близо 1,2 млн. лв.

Самоуби се бивш шеф на ВиК „Йовковци“ във Велико Търново Никола Русев бе подсъдим за безстопанственост за над 800 000 лева

БЧК няма запас от защитни маски Закон трябва да защити доброволците от уволнение, призова акад. Христо Григоров

Доклад на ЕК: България постига важен напредък в укрепването на финансовия сектор Структурни реформи и допълнителни инвестиции са необходими за повишаване на производителността, съветват от Брюксел

Взеха проба за коронавирус на ученик от Хасково след завръщане от лагер

Засякоха мъртво пиян шофьор без книжка

Паника във Видин заради коронавируса, искат спешно заседание на общинския съвет

Детска психоложка подлъгва момичета за секс масажи с обява в интернет

Любопитна обява за работа е пуснала детска психоложка в интернет. Тя уж търси да наеме детски психолози, но всъщност подбира масажистки за секс услуги. За това алармира зрителка на „Господари на ефира“, пожелала да остане анонимна.
„Жената, която ми звънна, обърна разговора на това, че мога да си намеря работа като масажистка. Тя е психолог. Търси момичета, които да извършват масажи“, разказва жената. Разбира се, кандидатките трябва да са млади и красиви. Става ясно, че те трябва да правят всичко – половин час масаж следва да свърши с френска любов и „освобождаване“.

„Тя каза, че момичетата трябва да са готови за всичко, направо секс. Всички момичета, които се събират, от тях се очаква да задоволяват клиентите, които тя вече е набрала“, обяснява анонимната зрителка. „Нещото, с което ни убеждава, е че ние няма да ги помним тези мъже. И те няма да ни помнят“, допълва тя. На кандидатките се обещава печалба между 50 и 100 лв. на ден, като те трябва да стоят в готовност цял ден на определено място и да чакат „поръчка“.

Самата сводница-психолог си е признала, че също извършва сексуални услуги. Тя подбира момичетата си в близост до столично училище.

Пред скрита камера жената, на видима възраст не по-малко от 60 години, убеждава поредната кандидат-масажистка: „Аз ако съм на вашата възраст с този акъл, въобще няма да се замисля. За секунда. Всички искат еротични масажи“. Маман обяснява още, че момичетата трябва да предлагат всичко. „Не обичаш анален секс ли? Правиш всичко без анален“, посочва тя правилата.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.