Мицотакис: Няма да толерираме незаконно влизане на мигранти в Гърция

36-годишен стана главен архитект на Бургас Емил Бурулянов спечели конкурса на Общината

СЗО: Рискът от разпространението на коронавирус е много висок

Парламентът на Иран спря работа заради коронавируса

Два автобуса с деца са блокирани на Витоша заради снега

Венцислав Мутафчийски: На този етап няма положителни проби за коронавирус у нас

Слави внесе в съда документи за регистрация на „Има такъв народ“

49 души в Добричко са под наблюдение заради коронавируса, няма хоспитализирани

Първи два случая на коронавирус в Мексико

Григор: Загубите от Стан ме мотивираха

Тотото смени управата си

Британец, намиращ се на кораба „Даймънд принсес“, е починал от коронавирус

Борисов обсъди с Ердоган ситуацията с мигрантите

Кукери ще гонят злите сили в бургаски квартал

Братя Диневи отменят тържеството по повод 3 март

Лидерът на БСП Михаил Миков: Политиката на правителството убива България

„Политиката на правителството убива България. Над 13 000 български деца трябваше тази година да тръгнат в първи клас, но не се записаха заради икономическата имиграция на родителите им, резултат от дясното управление на страната.“ Това заяви председателят на БСП Михаил Миков, цитиран от пресцентъра на лявата партия, при посещението си в с. Щипско, община Вълчи дол, където се срещна с избиратели и подкрепи кандидата за кмет от БСП на общината Йорданка Колева и кандидати за кметове на населени места там. Той подчерта, че единствено БСП е направила своя платформа с важните за страната леви стандарти, чието спазване може да доведе до подобряване живота на хората, каквато е целта на БСП. Лидерът на социалистите призова хората да не се поддават на напразните обещания на другите политически сили, а да застанат твърдо зад БСП.

Пред събралите се Миков обясни, защо хората трябва да застанат зад БСП. Той припомни редица от инициативите на левицата, като въвеждането на по-справедливото данъчно облагане, съобразно доходите на хората, желанието на левицата да не се финансират с пари на данъкоплатеца частни училища и твърдата позиция- възрастта за пенсиониране да не се вдига. Председателят на БСП подчерта и несправедливата към болните българи реформа в здравеопазването, която ги принуждава да чакат за лечение, а ако не искат – да си го платят, при положение, че си плащат здравните вноски. „Едно от първите обещания на управляващите бе да не се вдигат данъците на все по-обедняващия българин. А какво се оказа в последствие – те отмениха правителственото решение по времето на управление на левицата, в края на годината да се връща 10% данък на най-бедните хора в страната“, припомни той.

По-късно през деня председателят на БСП ще посети и гр. Добрич, където той ще се разходи по пешеходната улица в града, заедно с кандидатите за кметове на БСП от общините на областта и младежи. От 16:30 часа ще започне брифинг пред хотел „Добруджа“.

След това ще отпътува за Варна, където от 18:30 часа в кв. Чайка, Михаил Миков ще даде старт на предизборната кампания там.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.