Цветанов в Антоново: Да преодолеем страха с висока избирателна активност (Снимки)

Нека преодолеем страха с висока избирателна активност. Гласувайте по съвест, изберете най-доброто за Вас. Гласувайте с номер 5 за Елка Станчева, защото това е бъдещето за всички Вас и за община Антоново. Това казах пред жителите на Антоново.

„С този силен отбор от общински съветници, съм убеден, че Елка Станчева ще бъде избраният кмет. ГЕРБ е единствената партия, която дава възможност на всеки, независимо от религиозния му етнос. През всички тези години, който кажеше, че е от ГЕРБ върху него бе оказван натиск. Можете да се чувствате свободни, защото доказахме, че сме силна партия и залагаме на добрите кадри“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ представи официално и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Моравска Сейхан Ахмедов. „Сейхан се е завърнал от Англия, където е получавал 1000 паунда заплата, за да поеме предизвикателството да се бори за промяната тук с отбора на ГЕРБ“, обясни Цветан Цветанов.

„Ние живеем в изключително труден избирателен район, но аз съм убедена, че Вие ще ни подкрепите и заедно ще извоюваме достойното си съществуване в нашата община. Категорично заявявам, че Вашето доверие ще бъде моя отговорност, за да направя общината по-добро място за живеене. Убедена съм, че бюлетина номер 5 ще бъде фатална за местното статукво, защото е символ на промяната, а ние имаме нужда от нея“, категорична бе Елка Станчева - кандидат на ГЕРБ за кмет на община Антоново.

В Антоново Цветан Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ Търговище Венка Стоянова, кандидата за кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров, кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони