Мъжът, убил рускинята в Бургас: Обичах тази жена

Димитър Радев, убиецът на рускинята Наталия, която бе умъртвена след жесток побой с юмруци в бургаския жк "Лазур" вчера, бе въведен в съдебна зала, съобщава "Флагман".

"Обичах тази жена! Шест месеца живяхме неразделно! Преди това имахме интимна връзка още толкова", каза пред съда бургазлията Димитър Радев. Той поиска по-лека мярка за неотклонение - домашен арест. Обвиняемият подчерта, че ще съдейства на разследването и няма да се укрие. Той е разведен и има дъщеря на 30 години, с която не са се виждали отдавна.

На въпрос на съдия Пепеляшев с какво се занимава, Радев отговори: "Когато някой има нужда от мен, ме търси за дребни услуги!"

Въпреки че има постоянен адрес, който се намира само на метри от мястото на кървавата трагедия и няма други провинения, прокуратурата поиска най-тежката мярка - задържане под стража. Според държавното обвинение, има опасност Димитър да извърши друго престъпление или да се укрие.

Според защитника му адв. Рачев, след бруталното убийство Димитър сам е отишъл в близката бензиностанция и повикал "Бърза помощ". Според адвоката, той нямал достатъчно доходи, за да се укрие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право