На 21 април 2018 да почерпят

Химическите инспектори на ООН все още не са посетили Дума

Гергана Орлова след инцидента с ранената полицайка: Върнах се в миналото незабавно. Бях изненадана и разочарована През 2003 г. жената преживява същия ужас

И в България се открива Институт за изучаване на Холокоста

Италиански съд наложи тежки присъди на мафиоти и бивши държавни служители

Вдигат паметник на кан Тервел около НДК Грандиозни чествания за 1300г. от победата над арабите при Константинопол

Азербайджанска красавица фенка на 100 Кила Певицата беше на двудневно посещение в България, за да представи песента си „X My Heart“

САЩ определи Русия и Китай като „дестабилизиращи сили“

Турската Централна банка е изнесла златния си резерв от Федералния резерв на САЩ

Антитерористично учение се състоя на полигона „Ново село“

Три нарушения – пак на изпит за книжка МВР организира курсове и прави регистър на джигитите

Парите за пенсия носят доход до 6,1% Инфлацията изяжда спестяванията за старини

Вижте акцентите от броя на “Труд” в събота, 21 април 2018

Министър Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25% Във всеки проект за развитие на туризма участват местните хора, общините и бранша

Президентът Румен Радев: Цветанов трудно осмисля това, което чете  (ОБЗОР) Държавният глава обяви, че кампанията му отдавна е отчетена пред Сметната палата 

Росица Кирова, кандидат за кмет на Видин от коалиция “Единни за промяна”, посети дома за възрастни хора в село Кутово

Сигурност и спокойствие за себе си и семействата си желаят възрастните хора от дома за стари хора в село Кутово, които посрещнаха с песен кандидата за кмет на община Видин от коалиция “Единни за промяна” Росица Кирова.

Бабите и дядовците изразиха подкрепата си за Кирова, която познават от дете, защото е израснала в селото и знаят, че е упорита, че може да постигне всичко, което пожелае и е човек, на когото може да се вярва.

“За да върнем първенството на Видин като община с най-добре развита социална инфраструктура ще възстановим редица услуги, които бяха закрити през последните години. Ще използваме изоставените общински сгради, за да кандидатстваме за европейски средства за създаване на центрове, както за възрастни хора, така и за летни обучителни лагери за деца”, заяви Росица Кирова.

Това, което тревожи възрастните хора е течащия покрив на дома. Кандидатът за общински съветник от листата на “Единни за промяна” Борислав Ванков лично пое ангажимент, когато Росица Кирова стане кмет на общината, в дома за възрастни хора в Кутово да бъде поставена нова капандура и да не се налагат чести ремонти на сградата.

Домът за възрастни хора, който се намира в сградата на бивша детска градина в село Кутово, е открит през април 2011 г. Ремонтът и преустройството на помещенията са финансирани по “Красива България” и оперативна програма “Регионално развитие” по проект “Подобряване достъпността и условията на живот на хората в неравностойно положение”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.