Руски самолет, превозващ ЗРК „Панцир“, прелетя над България

България предлага шест стратегически проекта за развитие на граничните региони

Япония съобщи за 14 нови случая на заразени с коронавирус

Президентът на Кипър пристига на официално посещение в България в понеделник

Криминално проявен нападна лекар във Варна

Увеличават се делата за домашно насилие в Горнооряховския районен съд Над 285 000 лева са събрали държавните съдебни изпълнители през 2019 година

Джем Йълмаз е известен актьор и… женкар

Отвлечената 15-годишна избягала докато похитителят й говорел по телефона

Сиртуиновата диета, с която Адел отслабна с 46 кг Певицата приема по 1000 калории дневно

Четирима задържани за склоняване към проституция при спецакция в Пловдив

Венци Венц с ново гадже в Ница

Жертвите на коронавируса в Италия станаха две

Италианците купуват най-много нови мотоциклети в ЕС Търсенето на малки електрически скутери в Европа скача с 50%

Камерите на тол системата ще подпомагат работата и на МВР и Агенция „Митници“

Двама мъже ограбиха белгиец в Търговище

Цветан Цветанов ще посети област Шумен утре

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Шумен на 08.10.2015 г. /четвъртък/. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов, кандидати за кметове и общински съветници.
В 09:00 час Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Върбица в офиса на ПП ГЕРБ-град Върбица, ул. „Септемврийско въстание“№49. Ще присъства Хълми Амза – кандидат за кмет на община Върбица.
В 10:40 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на квартал „Дивдядово“ в град Шумен на централната улица на квартала, до аптека „Преслава“.
В 11:20 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Каспичан Милена Недева ще се срещнат с жителите на Каспичан в Народно читалище (НЧ) „Пробуда“, централна част.
В 12:15 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще посети град Нови пазар, където ще разговаря с граждани в Камерна зала на НЧ „Христо Ботев – 1872 г.“, централна градска част. С него ще бъде Ивайло Камаджиев – кандидат за кмет на община Нови пазар.
В 14:20 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от село Вълнари в НЧ „Пробуда – 1929 г.“, село Вълнари. На срещата ще присъстват Ешреф Реджеб – председател на ПП ГЕРБ-Никола Козлево и кандидат за кмет на община Никола Козлево, Джеват Мехмед – кандидат за кмет на с. Вълнари, Йозай Хюсеин – кандидат за кмет на община Каолиново и Тефик Хасан-кандидат за кмет на с. Тодор Икономово.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Шумен. На площад „Освобождение“ в град Шумен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Шумен кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.