Цветан Цветанов ще посети област Шумен утре

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Шумен на 08.10.2015 г. /четвъртък/. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов, кандидати за кметове и общински съветници.
В 09:00 час Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от Върбица в офиса на ПП ГЕРБ-град Върбица, ул. „Септемврийско въстание“№49. Ще присъства Хълми Амза – кандидат за кмет на община Върбица.
В 10:40 часа Цветан Цветанов ще разговаря с жителите на квартал „Дивдядово“ в град Шумен на централната улица на квартала, до аптека „Преслава“.
В 11:20 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Каспичан Милена Недева ще се срещнат с жителите на Каспичан в Народно читалище (НЧ) „Пробуда“, централна част.
В 12:15 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще посети град Нови пазар, където ще разговаря с граждани в Камерна зала на НЧ „Христо Ботев – 1872 г.“, централна градска част. С него ще бъде Ивайло Камаджиев – кандидат за кмет на община Нови пазар.
В 14:20 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти от село Вълнари в НЧ „Пробуда – 1929 г.“, село Вълнари. На срещата ще присъстват Ешреф Реджеб - председател на ПП ГЕРБ-Никола Козлево и кандидат за кмет на община Никола Козлево, Джеват Мехмед - кандидат за кмет на с. Вълнари, Йозай Хюсеин - кандидат за кмет на община Каолиново и Тефик Хасан-кандидат за кмет на с. Тодор Икономово.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Шумен. На площад „Освобождение“ в град Шумен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Шумен кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини