Цветан Цветанов във Върбица: Подкрепете Хълми Амза с №7, за да направим общината достъпна за хората и за бизнеса

На 25 октомври всички във Върбица трябва да преодолеем страха и да гласуваме с номер 7 в бюлетината за кандидата на ГЕРБ за кмет на Върбица Хълми Амза. Така ще направим общината достъпна за хората и за бизнеса. Върбица ще стане едно добро място за живот на младите. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с избиратели в община Върбица, Шуменско, цитиран от пресцентъра на партията.

Той подчерта, че ГЕРБ дава реален шанс на всички можещи и знаещи хора, независимо от техния произход. „На политиците, които създават изкуствено напрежение, ние отговаряме не с омраза и агресия, а с политики и идеи. Хълми Амза ще получава винаги подкрепата на Парламентарната група на ГЕРБ и на правителството, в лицето на премиера Бойко Борисов. Въпреки че ще стане кмет на Шумен, Любомир Христов също няма да забрави Върбица“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че от 1991-1995 година Хълми Амза е бил кмет на Върбица и не е делял хората. „Ние в ГЕРБ също не делим общините на малки и големи и помагаме на всички. Ние сме готови да носим отговорност, защото след изборите кметът трябва да е с хората и проблемите им. Аз не искам Вие да се страхувате и някои да ви търси сметка с кого сте се виждали или с кого сте говорили. Използвайте най-демократичното си право и гласувайте по съвест. Така гласувате за бъдещето на Вашите деца и на Върбица“, каза Цветан Цветанов. Според него, младите хора бягат от Върбица, защото няма работа. „Подкрепете Хълми Амза, за да стане Върбица привлекателно място за инвестиции“, каза той. „Тук празнувате много празници заедно – и Великден, и Байрам. Събирате се с комшии и роднини, което дава една пъстрота на местния регион. Продължавайте да се уважавате взаимно и да и бъдете заедно във Върбица и в България“, призова жителите на Върбица Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Върбица Хълми Амза заяви, че ще работи за просперитета на Върбица. „Знам как да променим общината, съсипана от сегашния кмет“, посочи той. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов подчерта, че ГЕРБ ще реализира своята десета поредна изборна победа. „От Вашия глас зависи какъв ще бъде животът в община Шумен през следващите четири години“, категоричен бе Христов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини