На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

Цветан Цветанов: Единствено ГЕРБ може да даде алтернатива на Исперих

Изборите са важни, защото единствено ГЕРБ може да даде алтернатива на Исперих. Затова на 25-ти октомври изберете Виолета Тодорова за кмет на община Исперих с бюлетина номер 1. Това призова жителите на град Исперих председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Според Цветанов силата на една партия е нейният кмет да бъде кмет на всички граждани и да работи за бъдещето на общината.

„Прозрачността в общината е сигурен гарант, че инвеститорите ще дойдат в Исперих и ще могат да създадат нови работни места тук. Когато изберете Виолета за кмет на Исперих, заедно с нея и с общинските съветници от ГЕРБ, ще имаме силен екип от професионалисти“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, те ще могат да кандидатстват по европейските програми и след толкова години да дадат видими резултати за Исперих, съобщиха от пресцентъра на партията.

„За да се случи промяната трябва да убедим колкото се може повече хора да гласуват и да изберат кандидатите на ГЕРБ. Така, когато след четири години преобразим общината, много повече хора ще се присъединят към нас“, посочи Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че партията дава шанс на всички хора да бъдат част от листите на ГЕРБ. „Имаме млади професионалисти и мъдри хора, имаме равнопоставеност между мъже и жени – всички те милеят за родния си край“, каза Цветан Цветанов.

„Днес, идвайки тук, виждаме отново града разкопан, за което хората с право недоволстват. Затова нека когато всички отидем да гласуваме на 25-ти октомври, да мислим добре, за да се промени община Исперих“, призова жителите на Исперих кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Валентин Василев.

Виолета Тодорова, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Исперих, заяви, че ще работи за нов тип управление в Исперих и общината ще се превърне в място, където всеки гражданин – без значение от пол, етнос и религия, да влиза при кмета и да търси решение на своите проблеми. „Победата на ГЕРБ в Исперих ще е победа за всички, които обичат родния си край, време е за видими резултати в Исперих“, подчерта Тодорова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.