Цветан Цветанов в село Звънарци: ГЕРБ уважава всички етноси и работи за всички хора

Ако изберете Красимир Великов за кмет на община Кубрат, Парламентарната група на ГЕРБ и лично премиерът Бойко Борисов винаги ще стоят зад него и ще му помагат да развива общината. Държавата ще помага на всички общини веднага след изборите с всичко, с което може. Но Ваша задача е да си изберете работещи и честни кметове. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жителите на село Звънарци, община Кубрат. Той подчерта, че ГЕРБ дава шанс на всички, уважава всички етноси и работи за всички хора в общината, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Както Парламентарната група на ГЕРБ, така и правителството ще изпращат във всяка община, в която има нужда експерти, които да помагат за реализирането на европейски проекти. Ще организираме регионални срещи и семинари и ще оказваме помощ във всички сфери, за които има интерес“, обясни Цветан Цветанов. 

Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че ГЕРБ отговаря с позитивен тон на противопоставянето и омразата. „За нас са важни разговорите „лице в лице“ с всички хора и реалните политики за развитие на общините“, каза още Цветанов.   

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини