Двама са под наблюдение за симптоми на коронавирус във Велико Търново

„Ковид-19“ най-опасен за възрастни и болни Изводите са от мащабно проучване на над 44 000 случая

Евродепутатът Ангел Джамбазки, пред “Труд”: „Да, България“ са в съюз с крайнолеви срещу България

Ретроградният Меркурий вади недостатъците на политиците

Купуваш винетка, за да отидеш на работа Шосетата до Банкя, Бистрица, Панчарево и Железница са с такса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 19 февруари 2020

Засякоха контейнер с радиоактивен товар във Варна

Катастрофира кола на съдебната власт с Ветко и Маринела Арабаджиеви

Депутат напира за поста на Меркел Норберт Рьотген влиза в битката за лидер на ХДС

Отхвърлиха жалбата срещу строежа на детската болница

Красимир Ангарски: Не е правилно да забавяме пътя към чакалнята на еврозоната

Бюлетините като тото фишове – мисия невъзможна

Русия обсъжда доживотен имунитет за президенти Предложението е на работна група в Думата

Москва осъдена да плати 50 млрд. долара за ЮКОС Решението на Апелативния съд в Хага не е окончателно

Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица В него ще консултират едни от най-добрите специалисти във Великотърновска област

Цветан Цветанов: В Русе говорим за реални и видими резултати

„В Русе говорим за реални и видими резултати“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

В крайдунавския град той беше придружаван от евродепутата Мария Габриел, народния пердставител Пламен Нунев и кандидаткмета за втори мандат Пламен Стоилов, който го запозна с напредъка по най-важните инфраструктурни обекти от проекта за интегриран градски транспорт.

„За първи път от 30 години насам се прави такъв пробив до „Кауфланд“, който ще облекчи потока от автомобили и ще създаде много по-добра среда за живеене за хората в кв. „Родина“, подчерта Цветан Цветанов. Той напомни, че зала „Булстрад Арена“ в района доказва как когато ГЕРБ управлява, се строи със спазени срокове.

„Движим се изцяло в график, създадена е перфектна организация и в средата на декември приключваме с абсолютно всички проекти“, обясни кандидаткметът Пламен Стоилов. На 15 октомври ще се измести жп линията върху новоизградения мост до „Кауфланд“ и след седмица пробивът ще е готов. С него и кръговото кръстовище до „Булстрад Арена“ този район на града ще стане един от най-красивите и атрактивните и позволява на Русе да претендира за европейска визия и стандарт.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи заслугата на Пламен Стоилов и неговия екип Русе да се превърне в „малката Виена“. Цветан Цветанов благодари и на Мария Габриел за открития информационен офис на евродепутатите от ГЕРБ в града „като още едно доказателство за силната връзка на правителството с министърпредседател Бойко Борисов, местната власт и Брюксел“.

„Убеден съм,че с подобни политики хората ще бъдат удовлетворени от реалните неща и изпълнените обещания на Пламен Стоилов“, уточни зам.председателят на ГЕРБ. Той заяви подкрепата си за кандидаткмета и призова на 25 октомври русенци да направят най-правилния избор за „бюлетина номер 1 и за този, който знае как да продължи започнатото през последните 4 години“.

Зам.председателят на ГЕРБ напомни какво се случваше при правителството на Пламен Орешарски. „Имаше забавени проекти, нямаше никакъв контрол и абсолютно никакво финансово дисциплиниране на държавата“, подчерта Цветанов.

Той помоли политическите опоненти на ГЕРБ да спрат с популизма и да гледат какво се постига и прави за хората. „Дори и политическите ни опоненти могат да бъдат част от успеха, когато са конструктивни и говорим като разумни хора, а не да правим някакви популистки изказвания и да хвърляме обществеността в заблуждение“, обобщи Цветанов.

Предизборната му обиколка в Русенско продължи със срещи с кандидати за кметове и общински съветници на ГЕРБ и жители на градовете Борово, Две могили и Бяла и село Тръстеник. Вечерта той представи пред гражданите на Русе кандидатите на партията в областта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.