Йорданка Фандъкова: Няма предварително решени избори

Предрешени избори няма. Това заяви в предаването „Събуди се” по Нова телевизия кандидатът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

„Твърденията, че пак ще съм кмет, ме притесняват много, защото това може да откаже много хора да излязат и да гласуват. Първият знак за участие на гражданите в управлението на града са изборите. Няма предварително решени избори”, подчерта тя. „През тези 6 години, в които съм кмет, и с подготвените проекти, показахме, че градът може да се променя. Това обаче става с много работа – с подкрепата на общинския съвет, с работата на районните кметове. Мога да покажа реално с факти резултатите от работата ни. 80 нови сгради на детски градини построихме през последните години. 90% от тролеите подновихме с модерни”, посочи Фандъкова.

Що се отнася до упреците, отправени от нейните опоненти по повод ремонтите на Цариградско шосе, кандидатът на ГЕРБ заяви, че твърденията, че се преасфалтират едни и същи участъци са спекулации. „Мостът на Алея „Яворов”, който се ремонтира тази година, е много различен от мостра на 4-и километър, който се ремонтира миналата година. Ремонтираме различни участъци на булеварда”, категорична бе тя.

Фандъкова подчерта, че не се притеснява от опонентите си. „Моята кампания – това е моята работа. Никой от опонентите ми не предлагат нищо различно от това, което правим, но използват един стар изпитан метод – една лъжа, повторена 100 пъти, се превръща в истина”, заяви тя. „Ядосвам се на популизма, който цари. Слава Богу, гражданите вече имат изострено чувство и могат да отсеят обещанията”, добави кандидат-кметът.

.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини