Дневен хороскоп на Алена за неделя, 23.02.2020

На 23 февруари 2020 да почерпят

Кралски особи ритат трона в името на любовта

Десетки арестувани при антиправителствени протести в Казахстан

Кристалина Георгиева: Икономическият ръст на Китай ще бъде по-малък от очакваното

Марсилия до дъно

Караянчева за прекратения Луковмарш: Антисемитизмът, расизмът и ксенофобията нямат място в обществото ни

Черногорец издигна 6-тонен пилон с най-голямото българско знаме в София

Владислав Горанов: Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно

Японските власти пуснали 23-ма пътници от „Даймънд принсес“, без да ги проверят за коронавирус

Външно министерство: Провеждането на Луковмарш бе предотвратено благодарение усилията на българските власти

Шефът на „Райънеър“ иска по-щателни проверки на мъжете мюсюлмани по летищата

Франция започна закриването на най-старата си АЕЦ

Луковмарш не се проведе

Коронавирус и в Обединените арабски емирства

Цветан Цветанов: Д-р Димитър Стефанов привлече над 36 млн. лв. в община Тутракан

„ГЕРБ е успешна партия, когато има успешни хора по места – кметове, екипи, съветници. Затова д-р Димитър Стефанов трябва да бъде избран за кмет на Тутракан още на първи тур, той няма време за губене и трябва да продължи да работи за общината още от 26 октомври“. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на град Тутракан, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова хората да подкрепят д-р Стефанов с номер 6 в бюлетината, защото той вече е доказал, че в Тутракан могат да се случват видими резултати. „Само за 1 мандат той привлече над 36 млн. лева в общината. А, знаете, че бюджетът н общината е едва 8 милиона лева, които са крайно недостатъчни Убеден съм, че д-р Димитър Стефанов е човекът, който може да превърне Тутракан в „Дунавска перла““, подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ кампанията в Тутракан е приключила в момента, в който д-р Стефанов е приел да се кандидатира за втори кметски мандат. „2011 г. повярвахте в правилния човек, въпреки че бяхте уморени да вярвате на обещания. Д-р Димитър Стефанов, заедно със силния екип, който изгради, преобрази Тутракан. Той е истински местен лидер, обединител на хората, достъпен кмет, а най-ценното му качество е, че е добър мениджър. Много хора, които не вярваха в ГЕРБ, след един мандат на д-р Стефанов, станаха най-големите гербаджии в общината“, заяви Цветан Цветанов.

Цветанов благодари на народния представител от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов и на областния координатор Тодор Тодоров, че са изградили силен екип, който работи за цялата област. „Гласувайте с номер 6, защото д-р Димитър Стефанов е най-доброто нещо, което ГЕРБ може да даде на Тутракан“, призова хората Цветан Цветанов.

От своя страна, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Тутракан д-р Димитър Стефанов обясни, че всички проекти, които е подготвил с екипа си за началото на новия програмен период, са за над 70 милиона лева. „Ако бъде избран за кмет на Тутракан за втори мандат, ние сме готови веднага да започнем с реализацията на тези проекти“, каза той. Д-р Стефанов посочи, че мечтата му е да превърне Тутракан в Дунавската перла на България. „6 е числото на отличниците, затова изберете 6 в бюлетината. Спокоен съм, когато виждам колко хора има в залата в момента, защото знам, че всеки от Вас е убедил най-малко 6 души да ми гласуват доверие. Затова силно се надявам заедно да постигнем победа още на първи тур“, категоричен бе д-р Димитър Стефанов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.