Д-р Дечо Дечев: Приех поста в НЗОК, защото мисля, че ситуацията по-тежка не може да стане

Румен Порожанов: Все още не е ясно как точно чумата по животните е дошла у нас

МВнР: Няма данни за пострадали българи при стрелбата в Торонто

Александър Симов: „Визия за България” е за цялостна реорганизация на държавата 20% от най-богатите у нас взимат 8 пъти повече от 20% от най-бедните

Кое докарва мъжа в прединфарктно състояние, а жената в предоргазмено?

120 полицаи се командироват всеки месец в „Слънчев бряг”

Макрон наредил реорганизация на канцеларията си след случая с президентския охранител, бил протестиращи

С намалено работно време е монументът Акропола заради жегите

Очаква се днес да бъдат взети втори проби за чума по животните в село Болярово

Депутатът от БСП Петър Кънев: Проблемът в Странджа не е чумата, а обезлюдяването

Ограбената в кв. „Изток” твърди, че е била упоена

Започва изплащането на обезщетенията заради чумата в с. Шарково

Най-малко 14 са жертвите на самоубийствения атентат в Кабул

Няколко души са ранени при стрелба в канадския град Торонто

Стабилно е състоянието на 10-годишното българче, простреляно в Италия

Цветан Цветанов: Д-р Димитър Стефанов привлече над 36 млн. лв. в община Тутракан

„ГЕРБ е успешна партия, когато има успешни хора по места – кметове, екипи, съветници. Затова д-р Димитър Стефанов трябва да бъде избран за кмет на Тутракан още на първи тур, той няма време за губене и трябва да продължи да работи за общината още от 26 октомври“. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на град Тутракан, цитиран от пресцентъра на партията.

Той призова хората да подкрепят д-р Стефанов с номер 6 в бюлетината, защото той вече е доказал, че в Тутракан могат да се случват видими резултати. „Само за 1 мандат той привлече над 36 млн. лева в общината. А, знаете, че бюджетът н общината е едва 8 милиона лева, които са крайно недостатъчни Убеден съм, че д-р Димитър Стефанов е човекът, който може да превърне Тутракан в „Дунавска перла““, подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ кампанията в Тутракан е приключила в момента, в който д-р Стефанов е приел да се кандидатира за втори кметски мандат. „2011 г. повярвахте в правилния човек, въпреки че бяхте уморени да вярвате на обещания. Д-р Димитър Стефанов, заедно със силния екип, който изгради, преобрази Тутракан. Той е истински местен лидер, обединител на хората, достъпен кмет, а най-ценното му качество е, че е добър мениджър. Много хора, които не вярваха в ГЕРБ, след един мандат на д-р Стефанов, станаха най-големите гербаджии в общината“, заяви Цветан Цветанов.

Цветанов благодари на народния представител от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов и на областния координатор Тодор Тодоров, че са изградили силен екип, който работи за цялата област. „Гласувайте с номер 6, защото д-р Димитър Стефанов е най-доброто нещо, което ГЕРБ може да даде на Тутракан“, призова хората Цветан Цветанов.

От своя страна, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Тутракан д-р Димитър Стефанов обясни, че всички проекти, които е подготвил с екипа си за началото на новия програмен период, са за над 70 милиона лева. „Ако бъде избран за кмет на Тутракан за втори мандат, ние сме готови веднага да започнем с реализацията на тези проекти“, каза той. Д-р Стефанов посочи, че мечтата му е да превърне Тутракан в Дунавската перла на България. „6 е числото на отличниците, затова изберете 6 в бюлетината. Спокоен съм, когато виждам колко хора има в залата в момента, защото знам, че всеки от Вас е убедил най-малко 6 души да ми гласуват доверие. Затова силно се надявам заедно да постигнем победа още на първи тур“, категоричен бе д-р Димитър Стефанов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.