Северна Корея е отменила в последния момент уговорена среща с Майк Пенс

Претърсват имота на мъжа, барикадирал се в дома си в село Орешник

Във Франция арестуваха трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния

Венецуела започва продажба на своя криптовалута

Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Димитър Делчев: Опонентите ни се покриха, очаквам черен пиар във Варна

„Имаме усещането, че само ние правим кампания. Основните ни опоненти явно разчитат на ниска избирателна активност или на възможност да манипулират резултатите”. Това заяви Чавдар Трифонов на среща с Димитър Делчев, секретар на парламентарната група на Реформаторския блок, който пристигна от София специално за случая. На срещата присъстваха също Димчо Георгиев и Боян Керемедчиев – кандидати за общински съветници във Варна.

„Основната ни задача е да се мобилизираме и да убедим хората да гласуват. Тяхно право е за кого ще го направят, бихме предпочели да е за нас, ако сме спечелили доверието. Най-важното е варненци да излязат”, допълни Трифонов.

Димитър Делчев прогнозира активиране на по-големите партии и засилване на черния пиар в оставащите две седмици. „Чернит пиар е едно от оръжията, които се използват подмолно от нашите опоненти с цел те да не са в основата на атаките срещу нас, и РБ да бъде поставен в лоша светлина. Именно наличието на черен пиар показва, че РБ във Варна и в другите общини върви добре, че нашите кандидати за кметове и общински съветници се оценяват от хората като почтени, компетентни, хора, които имат верните решения, както Чавдар има верните решения за Варна и това притеснява нашите опоненти”, каза още Делчев. Той определи атаките като част от играта и пожелава на местната коалиция „Реформатори и патриоти – решението за Варна” да спечелят доверието на хората и да докажат, че РБ има какво да даде, защото това е най-голямата отговорности след изборите.

„Хората достатъчно се нагледаха на фалшиви герои и наслушаха на лъжливи обещания и затова са толкова апатични и са склонни да си продават гласа. Нашата цел е да върнем вярата на хората, че политиката може да се прави почтено. Варна има нужда от истинска промяна, защото от много време е в застой. Пожелавам добра кампания, смелост и да се поздравим скоро с победата, заключи Делчев.

Чавдар Трифонов е уверен, че кандидатите за районни кметова на коалицията ще стигнат до балотаж. „Сигурен съм, че в следващия общински съвет ще бъдем ако не първа, то втора сила с минимум 10 мандата. Не е непосилна задача, работим смело”, допълни още той.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете