Макрон поднесе съболезнования на жертвите на трагедията в Страсбург

Инж. Илиян Терзиев, КСБ: Излязохме, за да защитим бранша, искаме правила за работа

Строителите излязоха на мирна демонстрация в София

Боян Чуков: Франция е в полувоенно положение

Самолет с членове на правителството, е кацнал аварийно заради спукано стъкло

БДЖ въвежда предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници

Проф. Владимир Чуков: Нападателят от Страсбург има класически профил на радикализиран престъпник

Френската полиция продължава издирването на стрелеца от Страсбруг Заподозреният избяга с такси след две престрелки със силите на реда

Слаби валежи от сняг днес

„Ривър Плейт“ поиска скалпа на „Реал“ (ИНФОГРАФИКА)

Ето кой е заподозреният за атентата в Страсбург Посещавал е радикални ислямистки кръгове

Стрелецът в Страсбург е трябвало да бъде задържан тази сутрин

На 12 декември 2018 да почерпят

Френската прокуратура започва разследване за тероризъм в Страсбург

Още един загинал след стрелбата в Страсбург 7 са тежко ранените, 4 - леко пострадалите

Жителите на видинското село Синаговци очакват незабавна промяна от кандидата за кмет Росица Кирова

Кандидатът за кмет на община Видин Росица Кирова се срещна с жителите на видинското село Синаговци. Там хората откровено показаха разочарованието си от предишното управление на община Видин и в частност на село Синаговци. Липсата на комуникация между хората и местната власт е като преградна стена, която трябва да бъде разрушена, за да са ясни проблемите в селото и да се работи за тяхното ефективно решаване.

Росица Кирова заяви, че едно от нещата, които заедно с екипа й ще променят, е отношението на местната власт – отношението към хората, отношението към проблемите на населените места, отношението към общинското имущество, отношението към общинските пари.

„Радвам се, че тук виждам толкова много познати лица от моето детство, хора, които са работили с майка ми и баща ми, с които сме посрещали празници в зоната за отдих в Божурица. Помня усмихнатите времена, когато ресурсите, които има вашето село се ползваха пълноценно. Това искаме и ние от „Единни за промяна“, каза Кирова.

„Парите на общината не са, за да се трупат в нечии банкови сметки или за да правят някой общински служител или кмет по-богат. Парите на общината са, за да направят така, че населението на тази община да може да живее по-добре, като се изпълняват услугите, които всички жители ползваме: чистота, озеленяване, осветление, благоустройство на улици, тротоари, зелени площи, детски площадки“, заяви Росица Кирова. Тя подчерта, че тъй като общинските пари не са безкрайно много, то активно ще се работи за привличане на средства от Европейския съюз, като същевременно бъдат запушени всички дупки, от които в момента общинските пари изтичат в нечий джоб или в нечия банкова сметка.

Кандидатът за кмет на село Синаговци Соня Бойчова, от екипа на „Единни за промяна“, подкрепи Кирова и сподели, че се включва в местната надпревара заради силния екип, който стои зад нея и огромното желание да се грижи за Синаговци и неговите жители. Да го прави всеки ден с грижата на добър стопанин.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.