Младен Маринов: Все още не е обсъждано конкретно име за главен секретар на МВР

Откриха новата Академична година в ЮЗУ Кметът д-р Камбитов към студентите: Знанието е Вашата виза към успеха

Високопоставен член на ИДИЛ е задържан в Турция

В Шуменско вятър до 20 метра в секунда, има паднали дървета

Теди Бургазлиева стана майка на близнаци

Премиерът на Нова Зеландия се появи с тримесечната си дъщеричка на срещата на върха в ООН

Сърбите предпочитат да плачат за нещо, което отдавна е изгубено, заяви Вучич

Шефът на КЕВР Иван Иванов: Токът няма да поскъпва от октомври Новата цена на газа за потребителите няма да е по-висока от 8 на сто

Имам ли право на отпуска и заплаща ли се „клас“ при втора работа при един и същ работодател

Спипаха тракторист да краде нафта

Прокуратурата поиска временно задържане за черногорски гражданин, издирван от Интерпол

Пожарът в „Топлофикация“ – Сливен вероятно е тръгнал от самозапалили се въглища

Огнен ад едва не погълна монтанско село Пожар от подпалени ниви обкръжил селото, пламъците се извисили 4 м

Неизвестен нападна баба в Търново заради 3 лева

Вижте как върви строежът на комплекс „Гранд Каньон“ в София (ВИДЕО)

Жителите на видинското село Синаговци очакват незабавна промяна от кандидата за кмет Росица Кирова

Кандидатът за кмет на община Видин Росица Кирова се срещна с жителите на видинското село Синаговци. Там хората откровено показаха разочарованието си от предишното управление на община Видин и в частност на село Синаговци. Липсата на комуникация между хората и местната власт е като преградна стена, която трябва да бъде разрушена, за да са ясни проблемите в селото и да се работи за тяхното ефективно решаване.

Росица Кирова заяви, че едно от нещата, които заедно с екипа й ще променят, е отношението на местната власт – отношението към хората, отношението към проблемите на населените места, отношението към общинското имущество, отношението към общинските пари.

„Радвам се, че тук виждам толкова много познати лица от моето детство, хора, които са работили с майка ми и баща ми, с които сме посрещали празници в зоната за отдих в Божурица. Помня усмихнатите времена, когато ресурсите, които има вашето село се ползваха пълноценно. Това искаме и ние от „Единни за промяна“, каза Кирова.

„Парите на общината не са, за да се трупат в нечии банкови сметки или за да правят някой общински служител или кмет по-богат. Парите на общината са, за да направят така, че населението на тази община да може да живее по-добре, като се изпълняват услугите, които всички жители ползваме: чистота, озеленяване, осветление, благоустройство на улици, тротоари, зелени площи, детски площадки“, заяви Росица Кирова. Тя подчерта, че тъй като общинските пари не са безкрайно много, то активно ще се работи за привличане на средства от Европейския съюз, като същевременно бъдат запушени всички дупки, от които в момента общинските пари изтичат в нечий джоб или в нечия банкова сметка.

Кандидатът за кмет на село Синаговци Соня Бойчова, от екипа на „Единни за промяна“, подкрепи Кирова и сподели, че се включва в местната надпревара заради силния екип, който стои зад нея и огромното желание да се грижи за Синаговци и неговите жители. Да го прави всеки ден с грижата на добър стопанин.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.