Мъж почина при катастрофа в Бургас

47-годишен мъж е загинал, след като е самокастрофирал в града, движението по бул. “Демокрация” в района на х-л “Космос” е временно затруднено, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

Около 08:39 часа в дежурния център на ОД на МВР-Бургас е получено съобщение от автопатрул на сектор „Пътна полиция”, намиращ се на бул. „Демокрация” в района на х-л „Космос” в посока МБАЛ-Бургас за това, че е подминат от товарен автомобил „Форд” - Транзит, с бургаска регистрация, който катастрофирал самостоятелно в крайпътната еластична ограда, разделяща двете платна за движение. Констатирано е, че водачът на „Форда” – 47-годишен бургазлия починал зад волана - вероятно вследствие на инфаркт, което довело и до самостоятелната катастрофа. От инцидента няма други пострадали. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ-Бургас.

Вследствие на пътния инцидент движението по бул. “Демокрация” в района на х-л “Космос” е временно затруднено и се регулира от служители на “Пътна полиция” при ОД на МВР-Бургас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони