Редица нередности разкриха в пловдивски автошколи

Превозват пациенти от Добрич в Балчик

Министър Ангелкова: Очакваме 5% ръст на туристите за този летен сезон

Александър Вучич: Главните цели на Белград в Косово са укрепване на мира и стабилността

Задържаха 18-годишния младеж, предизвикал катастрофата с двама пострадали в Петрич

Възобновено е подаването на данни от Търговския регистър към средата за междурегистров обмен

Младежите на ПП АБВ се срещнаха с Красимир Вълчев с конкретни предложения за промени в сектора

РЗИ пусна „Какао бийч“ да работи

18 водолази издирваха второто момче край вълнолома във Варна

Иззеха хероин и амфетамин от младежи в Търговищко

Путин и Ердоган ще проведат отделна среща през септември в Техеран

Инвестициите в минната индустрия достигнаха 5,5 млрд. лв.

Сексът не е табу за преживелите инфаркт Облекчава болката, стимулира сърцето, ускорява зарастването на рани

Двоен ръст на жилищно строителство в Шуменско

Коли и камиони вървят по мост на 5 века Кадин мост в село Невестино е построен през далечната 1470 г.

Цветанов: Мариян Жечев убеди премиера, че ще гарантира успешното развитие на Шабла

Мариян Жечев беше подкрепен лично от премира Бойко Борисов, когото той убеди, че програмата му за управление на Шабла, както и административния опит, който е натрупал като зам.-кмет на общината, наистина ще гарантират успешното развитие на Шабла. Мариян Жечев е подкрепен и от цялата Парламентарна група на ГЕРБ. Затова Вие можете да бъде сигурни, че проектите, които община Шабла представя, независимо в каква сфера на Вашия живот са, и стига да бъдат подготвени компетентно, ще бъдат изяло подкрепяни както от ПГ на ГЕРБ, така и от правителството. Това заяви пред жителите на Шабла председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Ние предлагаме на Шабла знаещи и можещи хора, които да бъдат отворени към гражданите, към бизнеса и да работят за развитието на общината. Потенциалът за туризъм не се използва пълноценно тук, затова съм уверен, че именно квалификацията на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Шабла Мариян Жечев в тази сфера ще бъде изключително полезен“, обясни той.

Според зам.-председателят на ГЕРБ силата на партията е, че не дели кметовете на наши и ваши, нито общините на малки и големи. Цветанов припомни още, че първото правителство на ГЕРБ, въпреки условията на тежка икономическа криза, е насочвало усилията си към привличане на инвестиции, както и на средства от еврофондовете. „Второто ни правителство трябваше не просто да продължи оттам, откъдето е спряло, а да навакса огромното връщане назад, пред което ни изправи правителството на Орешарски. През новия програмен период за България са отделени не малко средства и именно хора като Мариан Жечев са залогът, че усилията ни ще успеят не само на централно ниво, но и благодарение на инициативността и уменията на местните власти“, подчерта той.

Цветан Цветанов призова жителите на Шабла на 25-ти октомври да гласуват, тъй като по този начин не само ще изразят своята позиция, но и ще гарантират по-добро бъдеще за общината си. „Много е важно кандидати на различните политически сили да застанат пред избирателите си с ясна легитимност кого представляват“, каза още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Мариян Жечев представи пред съгражданите си акценти от своята управленска програма за развитие на община Шабла. Той наблегна особено на сферата на туризма, като най-перспективна за развитието награда. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шабла посочи, че инвестициите в туризма трябва да бъдат насочени към малкия и средния бизнес, който да се реализира от местни хора, така че постигнатото не само да остава за жителите на Шабла, но и за техните деца и внуци. Мариян Жечев подчерта, че Шабла не трябва да се превръща в бетонен комплекс, а да запази своята уникалност, за да се запази духа на Добруджа.

На срещата присъства и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, който заяви категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Шабла Мариян Жечев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.