Цветанов: Мариян Жечев убеди премиера, че ще гарантира успешното развитие на Шабла

Мариян Жечев беше подкрепен лично от премира Бойко Борисов, когото той убеди, че програмата му за управление на Шабла, както и административния опит, който е натрупал като зам.-кмет на общината, наистина ще гарантират успешното развитие на Шабла. Мариян Жечев е подкрепен и от цялата Парламентарна група на ГЕРБ. Затова Вие можете да бъде сигурни, че проектите, които община Шабла представя, независимо в каква сфера на Вашия живот са, и стига да бъдат подготвени компетентно, ще бъдат изяло подкрепяни както от ПГ на ГЕРБ, така и от правителството. Това заяви пред жителите на Шабла председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Ние предлагаме на Шабла знаещи и можещи хора, които да бъдат отворени към гражданите, към бизнеса и да работят за развитието на общината. Потенциалът за туризъм не се използва пълноценно тук, затова съм уверен, че именно квалификацията на кандидата на ГЕРБ за кмет на община Шабла Мариян Жечев в тази сфера ще бъде изключително полезен“, обясни той.

Според зам.-председателят на ГЕРБ силата на партията е, че не дели кметовете на наши и ваши, нито общините на малки и големи. Цветанов припомни още, че първото правителство на ГЕРБ, въпреки условията на тежка икономическа криза, е насочвало усилията си към привличане на инвестиции, както и на средства от еврофондовете. „Второто ни правителство трябваше не просто да продължи оттам, откъдето е спряло, а да навакса огромното връщане назад, пред което ни изправи правителството на Орешарски. През новия програмен период за България са отделени не малко средства и именно хора като Мариан Жечев са залогът, че усилията ни ще успеят не само на централно ниво, но и благодарение на инициативността и уменията на местните власти“, подчерта той.

Цветан Цветанов призова жителите на Шабла на 25-ти октомври да гласуват, тъй като по този начин не само ще изразят своята позиция, но и ще гарантират по-добро бъдеще за общината си. „Много е важно кандидати на различните политически сили да застанат пред избирателите си с ясна легитимност кого представляват“, каза още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Мариян Жечев представи пред съгражданите си акценти от своята управленска програма за развитие на община Шабла. Той наблегна особено на сферата на туризма, като най-перспективна за развитието награда. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шабла посочи, че инвестициите в туризма трябва да бъдат насочени към малкия и средния бизнес, който да се реализира от местни хора, така че постигнатото не само да остава за жителите на Шабла, но и за техните деца и внуци. Мариян Жечев подчерта, че Шабла не трябва да се превръща в бетонен комплекс, а да запази своята уникалност, за да се запази духа на Добруджа.

На срещата присъства и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, който заяви категоричната си подкрепа за кандидата на ГЕРБ за кмет на община Шабла Мариян Жечев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини