Миков: Интересите на голяма част от българските граждани са защитени в политиките на БСП

Доверието, което давате на Христо Христов 5 мандата, е висока оценка за него и БСП

„Дясната политика не държи на малките общини и на обикновените хора. БСП обаче е национална партия и държи на всички български граждани. Интересите на много голяма част от тях са защитени в политиките на БСП“. Това заяви председателят на партията Михаил Миков в Болярово, където подкрепи Христо Христов за кмет на общината, кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници от левицата. „Не приемаме, че сега всички партии от управляващата група излизат със свои кандидати и търсят подкрепа, очаквайки да се забрави направеното от тях през последната година“, категоричен бе лидерът на левицата.

Миков подчерта, че Болярово е в първите редици на БСП

и общината е пример защо не трябва да се окрупняват общини. „Най-близо до хората са кметовете и общинските съветници. Нашите кандидати имат професионален, политически опит и платформа, обърната към хората в малките населени места“, обясни председателят на БСП. По думите му независимо къде се ражда българският гражданин и какви са възможностите на неговите родители, трябва да може да се развива и да е достоен гражданин на България.

„Жителите на Болярово вече 5 мандата давате доверие на нашата платформа. Вашата подкрепа е висока оценка за БСП, но и за Христо Христов и хората в нашата листа“, заяви Миков.

Коментари

Задължително поле