На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

Цветанов ще посети област Варна във вторник

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Варна утре, 13.10.2015 г. /вторник/. Той ще бъде придружаван от областния координатор и кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних, кандидати за кметове и общински съветници.

В 09:00 часа Цветанов ще се срещне с жителите на Аксаково в заседателната зала на Общински съвет, сградата на ОДК. Ще присъства и Атанас Стоилов – кандидат за кмет на Аксаково.

В 09:45 часа Цветан Цветанов ще бъде в Суворово, където ще разговаря с местното население. Срещата ще се състои в зала №1 на Община Суворово. С Цветанов ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на Суворово Данаил Йорданов.

В 10:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще посети Вълчи дол, за да се срещне с избиратели в сградата на читалището в град Вълчи дол. Заедно с него ще бъде Тошко Янев – кандидат за кмет на Вълчи дол.

В 11:15 часа Цветанов ще разговаря с жителите на Ветрино, на площада на града. С него ще бъде кандидатът за кмет на Ветрино Димитър Димитров.

В 12:00 часа Цветан Цветанов ще бъде в Провадия, където ще се срещне с членове и симпатизанти на площада пред Община Провадия. Той ще бъде придружаван от Дияна Агностева – кандидат за кмет на Провадия.

В 12:45 Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дългопол Николай Христов ще се срещнат с жителите на Дългопол пред сградата на читалището в града.

В 13:30 часа Цветан Цветанов ще бъде в село Старо Оряхово, заедно с кандидата за кмет на община Долни Чифлик Красимира Анастасова. Те ще разговарят с местното население в читалището на село Старо Оряхово.

В 14:15 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с жителите на Бяла пред сградата на читалището в град Бяла. С него ще бъде Анастас Трендафилов – кандидат за кмет на Бяла.

В 15:10 часа Цветанов и Емануил Манолов – кандидат за кмет на Аврен, ще разговарят с членове и симпатизанти от Аврен в сградата на читалището на с. Аврен.

В 15:55 часа председателят на Националния предизборен щаб ще бъде в град Белослав, за да се срещне с жителите на Белослав в читалището на града. Ще го придружава Деян Иванов – кандидат на ГЕРБ за кмет на Белослав.

В 16:40 часа Цветан Цветанов и Свилен Шитов – кандидат за кмет на Девня, ще разговарят с избиратели от Девня в читалище „Просвета“, град Девня.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Варна. На площад „Антон Новак“, до входа на Морската градина във Варна, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Варна кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Варна Иван Портних, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

В основното предизборно мероприятие на ГЕРБ във Варна ще участват звездите от Х-фактор (Славин Славчев, Михаела Маринова, Пламен и Иво Добреви), “Deep zone”, Любо от „Те“, ансамбъл „Българе“ и „Тримата тенори“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.