Бисер Петното: Ако знаех, че журналисти са ми влизали в къщата, щях да ги убия от бой

Как ще работя за 300 лева? Няма да работя за 300 лева на тая държава! Аз съм човекът, който ще оправи България. Това заяви пред Нова телевизия Бисер Миланов-Петното, който придоби скандална слава около протестите пред парламента през лятото на 2013 г.

С днешна дата Петното има мераци за власт. Кандидатирал се е за общински съветник в Русе. Въпреки богатата си криминална биография.

Миланов има 7 присъди, част от тях ефективни. Първата е получил още на 18 години след кражба. Присъдата е условна, но скоро е последвана от ефективна – през 1987 г., когато е осъден за кражба на автомобил на 6 месеца лишаване от свобода. Бягство от затвора му носи трета присъда и на 20 години той вече е с три присъди. Тогава Миланов е осъден на 4 години и три месеца зад решетките.

Пред камерата Миланов се пали, след като се налага да отговаря на въпроси как живее, след като не работи и защо е налитал на бой на журналисти. „Аз и в съда казах – ако знаех, че са ми влизали в къщата, щях да ги пребия и убия“, разпени се Петното. Не обича прякора си, казва, че са му го лепнали още като ученик. Смята себе си за поборник за правдата.

Нищо че без свян кара подарения му джип. Не работи, изхранва го майка му и майката на сина му. Твърди обаче, че като общински съветник (със заплата 500 лева) щял да работи за добруването на района си. Предизборно е издействал асфалтирането на алея пред блока му. Съседите обаче бягат от камерата. Не искат да говорят за Миланов.

На финала на разговора той омеква, когато го питат за хобито му. „Може би един ден, когато имам достатъчно време, ще се заема с любимото ми нещо – рисуването“, споделя Бисер Миланов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.