Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Фронтменът на „Продиджи“ блокиран в Русия, загубил си паспорта

Фронтменът на „Продиджи“ Кийт Флинт едва успя да напусне Русия, понеже е изгубил паспорта си. Музикантът и колегите му влезли в Русия с руска виза като граждани на Великобритания. Преди да излетят от Санкт Петербург обаче Флинт установил, че си е загубил паспорта. Флинт имал и ирландски паспорт, който обаче руските митнически власти не уважили, понеже фронтменът на „Продиджи“ нямал ирландска виза, пишат световните медии.

Флинт бил върнат. Липсата на паспорта му била установена при проверка на билетите. Той и колегите му от „Продиджи“ трябвало да хванат самолета за Лондон, като минали през VIP терминала. Флинт бил принуден обаче да се върне в Петербург и да се обърне към Британското консулство. След оказаното съдействие музикантът и колегите му все пак успели да отлетят за дома.

„Продиджи“ изнесоха концерт в неделя в Ледения дворец в Петербург, промотирайки новия си албум Тhe Day Is My Enemy. На официалния сайт на бандата музикантите изказаха благодарности на руските си фенове: „Русия, благодарим, че ни прие! Обичаме ви!“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.