Фронтменът на "Продиджи" блокиран в Русия, загубил си паспорта

Фронтменът на "Продиджи" Кийт Флинт едва успя да напусне Русия, понеже е изгубил паспорта си. Музикантът и колегите му влезли в Русия с руска виза като граждани на Великобритания. Преди да излетят от Санкт Петербург обаче Флинт установил, че си е загубил паспорта. Флинт имал и ирландски паспорт, който обаче руските митнически власти не уважили, понеже фронтменът на "Продиджи" нямал ирландска виза, пишат световните медии.

Флинт бил върнат. Липсата на паспорта му била установена при проверка на билетите. Той и колегите му от "Продиджи" трябвало да хванат самолета за Лондон, като минали през VIP терминала. Флинт бил принуден обаче да се върне в Петербург и да се обърне към Британското консулство. След оказаното съдействие музикантът и колегите му все пак успели да отлетят за дома.

"Продиджи" изнесоха концерт в неделя в Ледения дворец в Петербург, промотирайки новия си албум Тhe Day Is My Enemy. На официалния сайт на бандата музикантите изказаха благодарности на руските си фенове: "Русия, благодарим, че ни прие! Обичаме ви!".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес