Цветанов във Вълчи дол: В лицето на Тошко Янев залагаме на компетентен и отговорен човек

В лицето на Тошко Янев залагаме на компетентен и отговорен човек, за който работата е отговорност. Искаме в тези общини, в които сме допуснали грешки, да ги изчистим, затова съм убеден, че с Тошко ГЕРБ ще улучи в десетката във Вълчи дол на 25-ти октомври. Това заяви пред жителите на Вълчи дол председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. „Ние показваме, че сме най-силният отбор, затова хората вярват на ГЕРБ. Искаме тук да създадем условията, които хората желаят. Най-важното е една администрация да бъде достъпна за гражданите и за бизнеса. Аз гарантирам, че ГЕРБ винаги ще бъде в подкрепа на Вълчи дол и на Тошко Янев“, категоричен бе Цветанов, цитиран от пресцентъра на партията.

Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че новият програмен период вече е започнал и най-голямото предизвикателство пред кандидатите на ГЕРБ за кметове ще е да допринесат за усвояване на европейски средства, с които да гарантират по-добър живот в общините, които управляват. „По време на правителството на Орешарски бяха спрени европейските фондове и не бе подписано споразумение с Европейската комисия, което бе пълно отстъпление от политиките на премиера Бойко Борисов“, обясни Цветан Цветанов.

Цветанов посочи, че през новия програмен период в България ще влязат 32 млрд. лева. “250 милиона лева отиват за животновъдство, от които 185 милиона са европейски средства, а останалите са от републиканския бюджет. Заради усилията на стабилното правителство на Бойко Борисов в момента приходните агенции отчитат над 2 млрд. лева повече. Затова ни е необходимо Вашето доверие – за да имат бъдеще българските общини и да затвърдим стабилността на правителството“, подчерта Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Тошко Янев заяви, че иска час по-скоро да влезе в общината, за да не губи време и да работи в интерес на хората.

На срещата с жители на Суворово присъстваха кандидатът за кмет на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народните представители Нели Петрова и Павел Христов, който е и председател на областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ-Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини