Цветанов в Дългопол: ГЕРБ пое отговорност в много градове на страната и резултатите са налице

Днес повече от всякога се нуждаем от силна местна власт. Трябва да развиваме общините, за да ги направим достъпни за бизнеса, да се създадат работни места и да се открият перспективи за развитие пред младите хора. След като постигнахме стабилност на национално ниво, сега са ни необходими достойни кандидати за кметове в общините и в населените места, които да постигат видими резултати.

Убеден съм, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дългопол Николай Христов ще работи за развитието на общината. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Дългопол. „Важно е да знаем кой стои зад кандидатите за местна власт, за да е ясно кой носи политическата отговорност. ГЕРБ пое отговорност в много градове на страната и резултатите са налице“, заяви той.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че кандидатите на ГЕРБ получават подкрепа от Парламентарната група на ГЕРБ, от правителството на Бойко Борисов, и от евродепутатите. „За да има добра връзка с местната власт трябва да има знаещи и можещи хора. Новият финансов програмен период предвижда за България 32 млрд. лева. За да стигнат тези пари до жителите на всяка община, трябва да бъдат изготвени добри европейски проекти, които бързо да бъдат реализирани“, обясни Цветанов.

Цветан Цветанов призова хората да се възползват от своето право на глас. „На всички избори, от както ГЕРБ е в политиката, над 1 млн. избиратели гласуват за знаещите и можещите хора от партията. Нека не оставим на случайността нашето бъдеще и да направим правилния избор на 25-ти октомври“, подчерта той.

Цветанов благодари на Иван Портних, кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна и областен координатор, че присъства на срещите във Варненска област. „Иван Портних само за 2 години постигна видими резултати във Варна и е пример за останалите ни кандидати за кметове и общински съветници в областта“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Дългопол Николай Христов се ангажира пред жителите на Дългопол да работи активно за развитието на общината, за модерна инфраструктура, да подкрепа младите и да се грижи за всички хора в Дългопол.

Коментари

Задължително поле