Цветан Цветанов в Бяла: Анастас Трендафилов ще работи за развитие и стабилност

Всички Вие искате устойчиво развитие на община Бяла и стабилност, а Анастас Трендафилов е показал, че работи за това. Важно е да има стабилно управление на национално ниво - силна политика на ГЕРБ и стабилно правителство, но са необходими и успешни местни власти, за да се развиват общините. Това заяви пред жителите на Бяла председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той призова хората да не подценяват важността на изборите и да покажат висока избирателна активност.

„Ако Общинският съвет не подкрепя политиките на кмета не могат да бъдат реализирани видими резултати, затова гласувайте разумно и подкрепете Анастас и отбора на ГЕРБ“, каза Цветанов. 

Анастас Трендафилов изтъкна като свои приоритет изграждането на пристанище в Бяла и изграждане на път от Бяла до Шкорпиловци. „Това ще допринесе коренно за развитието на общината, защото ще има изключително положителен ефект върху туризма и ще се подобри финансовото състояние на общината“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Бяла.

Подкрепата си за Трендафилов заявиха Иван Портних – кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна и областен координатор, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и народните представители от ГЕРБ-Варна.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони