Мицотакис: Няма да толерираме незаконно влизане на мигранти в Гърция

36-годишен стана главен архитект на Бургас Емил Бурулянов спечели конкурса на Общината

СЗО: Рискът от разпространението на коронавирус е много висок

Парламентът на Иран спря работа заради коронавируса

Два автобуса с деца са блокирани на Витоша заради снега

Венцислав Мутафчийски: На този етап няма положителни проби за коронавирус у нас

Слави внесе в съда документи за регистрация на „Има такъв народ“

49 души в Добричко са под наблюдение заради коронавируса, няма хоспитализирани

Първи два случая на коронавирус в Мексико

Григор: Загубите от Стан ме мотивираха

Тотото смени управата си

Британец, намиращ се на кораба „Даймънд принсес“, е починал от коронавирус

Борисов обсъди с Ердоган ситуацията с мигрантите

Кукери ще гонят злите сили в бургаски квартал

Братя Диневи отменят тържеството по повод 3 март

Миков подкрепи кандидатите на левицата в Горна Оряховица и Лясковец

Платформата на Ангел Йорданов и кандидатите на левицата в Горна Оряховица отразява нуждите на хората

„Ангел Йорданов и кандидатите на левицата са наясно с проблемите за решаване в общината. На базата на това е направена и платформата им, която най-добре отразява нуждите на хората в община Горна Оряховица“. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков. По думите му като средностатистически български град Горна Оряховица се нуждае от лява политика, повече социални решения за децата, за училищата и в областта на здравеопазването.

„В последните години дясното управление силно занемари политиките , необходими на хората. Не може само с инфраструктура да направиш така, че хората да се чувстват уютно в своята община и в своя град“, категоричен бе лидерът на левицата.

Миков заяви, че Горна Оряховица е приоритетна за БСП, защото е един град с традиция и трябва да почувства много по-сериозно европейските възможности.

„Платформата на нашия кандидат обръща внимание на малките населени места. Техните проблеми могат да бъдат решени само от хора, които ги познават като нашите кандидати от левицата“, заяви лидерът на БСП.

Ангел Йорданов: Приоритет за нас са и малките населени места

„Имаме десет конкретни ангажимента, с които излизаме пред гражданите на Горна Оряховица и ще ги изпълним“, заяви кандидатът на БСП за кмет на общината Ангел Йорданов. Той обясни, че сред тях са: местно икономическо развитие, здравеопазване, образование. По думите му за постигането на тези ангажименти са разписани конкретни мерки и политики, с които да бъдат постигнати не само в големите населени места, но и в малките.

Миков и Ангел Йорданов се срещнаха с жителите на Горна Оряховица и обсъдиха с тях наболелите проблеми за демографската криза, ниските работни заплати и пенсии, липсата на работни места, увеличаването на данъците и развитието на региона. Лидерът на левицата Михаил Миков, зам.-председателят на НС на БСП Бойко Великов и депутатът от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Мариана Бояджиева заявиха своята подкрепа и за кандидата на левицата за кмет на Лясковец Петър Зангов. Те се срещнаха със Зангов и кандидатите за кметове на населени места и за общиснки съветници и обсъдиха с тях проблемите на общината.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.