Цветан Цветанов в Айтоско: ГЕРБ не дели населените места на големи и малки, нито по възраст и религия

Да уцелим десетката на 25 октомври с номер 10. Това призова председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жители на с. Карагеоргиево в община Айтос . Той поздрави кандидат-кмета от ГЕРБ Кязим Ибрям за видимите резултати в населеното място като изрази подкрепата си и за кандидата на ГЕРБ Васил Едрев, който е досегашния градоначалник на община Айтос.

„Ние не делим хората на наши и ваши, не делим населените места на големи и малки. Най-важното е, че не делим хората по възраст, пол и религия. ГЕРБ е истинската националноотговорна партия, която дава равен старт, равен шанс на всички знаещи и можещи”, каза Цветанов.

Кязим Ибрям вече два мандата е кмет на населеното място. През последните години в с. Карагеоргиево бяха санирани детската градина и основното училище като по този начин е постигната енергоефективност на сградите и приветлива визия. Извършен бе и първият етап от реконструкцията на пътя Айтос-Карагеоргиево.

Кандидатът за кмет на селото от ГЕРБ представи пред председателя на Националния предизборен щаб, кандидата за кмет на община Айтос Васил Едрев, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел и народните представители от ГЕРБ Димитър Бойчев и Иван Вълков своите приоритети за работа при следващ мандат. Сред тях са довършителни дейности по отпадна канализация, изграждане улична и водопроводна мрежа, почистване и укрепване на две дерета.

„Всичко, което правим, е за да подобрим средата за живеене в населените места, да създадем повече условия за бизнеса и да създадем истинска алтернатива за младите хора да останат в малките населени места. Това става с реални политики, с възможността да се възползваме от европейската солидарност и европейските фондове”, каза Цветан Цветанов. Той увери, че кандидатът за кмет на Айтос Васил Едрев ще получи цялостна подкрепа от експертите в министерствата и относно подготвянето на проекти за общината.

Коментари

Задължително поле