36-годишен стана главен архитект на Бургас Емил Бурулянов спечели конкурса на Общината

СЗО: Рискът от разпространението на коронавирус е много висок

Парламентът на Иран спря работа заради коронавируса

Два автобуса с деца са блокирани на Витоша заради снега

Венцислав Мутафчийски: На този етап няма положителни проби за коронавирус у нас

Слави внесе в съда документи за регистрация на „Има такъв народ“

49 души в Добричко са под наблюдение заради коронавируса, няма хоспитализирани

Първи два случая на коронавирус в Мексико

Григор: Загубите от Стан ме мотивираха

Тотото смени управата си

Британец, намиращ се на кораба „Даймънд принсес“, е починал от коронавирус

Борисов обсъди с Ердоган ситуацията с мигрантите

Кукери ще гонят злите сили в бургаски квартал

Братя Диневи отменят тържеството по повод 3 март

Областният управител на Сливен изиска информация от работодатели и кметове във връзка с новия коронавирус

Михаил Миков в Николаево: Политиката на БСП е насочена към всички българи

„Ние не делим и няма да делим хората. Тук сме заедно с народните представители Георги Гьоков и Таско Ерменков, за да подкрепим кандидата за кмет на Николаево – Косьо Косев и да му пожелаем да спечели още на първи тур“. Това каза председателят на НС на БСП Михаил Миков на среща с жители на град Николаево. Той благодари на кандидата за следващ кметски мандат за направеното в общината през изминалия мандат, като добави, че тогава БСП е била на власт и е помагала и на такива малки населени места, а не само на големите областни центрове. „Защото политиката на БСП е насочена към всички българи, а не само към живеещите в големите градове. Ние не делим и няма да делим хората“, категоричен бе Миков. Той добави, че Косьо Косев се е доказал като човек, който може в такава малка община и с оскъдни средства да решава проблемите на хората и да прави така, че животът им да става по-добър. „Свършената работа е основната причина хората да го подкрепят за следващ мандат“, добави той.

„В закона за местните данъци и такси ще се въведе облагане на земеделските имоти, които са в строителните граници. Управляващите облагат българския пенсионер, все едно той ще стане милионер от това, че в двора си отглежда домати и други зеленчуци. Това е абсурд и ние сме категорично против“, категоричен бе лидерът на левицата. Той добави, че друг абсурд е и пенсионирането на 67 години.“ Как един човек на 60 години, който е безработен ще може да направи стаж за пенсия?“, попита Миков. Той заяви, че на тези избори е изключително важна и подкрепата за кандидатите за общински съветници на левицата, защото те ще пресекат негативните за хората неща, гласувани от парламента.

Косьо Косев: Нашата сила е в отношението ни към обикновения човек

„Посещението на председателя на БСП Михаил Миков е показателно за това, че ръководството на БСП не е дистанцирано от хората и мисли за всички, независимо дали живеят в големия град или в малката община. Нашата сила е в отношението ни към обикновения човек, към който ние излизаме с открито лице и без заплахи”, заяви кандидатът за кмет на Николаево Косьо Косев. Той бе категоричен, че ако отново получи доверие, ще продължи да работи за общината и за хората.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.