Миков: За нас също е важна инфраструктурата, но най-важни са хората

„Сливен се променя в положителна посока всеки път, когато дойда тук. Изключително радостно е да участваш във възстановените „Сливенски огньове“ и да видиш как културата в града се възражда“. Това каза председателят на НС на БСП Михаил Миков по време на тържествения митинг- концерт в Сливен. „Познавам ген. Милев от 2006 г., когато сапьорната бригада в Белене, която той ръководеше, овладя наводненията на дунавския бряг. Тогава той обикаляше и спасяваше дигите и хората от видинския край“, припомни Миков. Той заяви, че биография не се гради за един ден или един кметски мандат, а цял живот. Миков бе категоричен, че доверието, което хората ще дадат на кандидата на БСП за кмет и листата за общински съветници, е доверие и за платформата на БСП, която е единствената на тези избори. „За нас също са важни пътищата, водоснабдяването, канализацията, но най-важни са хората и когато политиката се разминава с интересите им, тогава тя не заслужава доверие“, каза още председателят на БСП.

„Преди година БСП можеше да участва във властта, но не си струва да участваш в управление, което вдига данъците на хората и отнема привилегиите на хората с минимални работни заплати“, категоричен бе Михаил Миков. Той добави, че БСП няма да подкрепи облагането на земеделските земи, които са част от населените места, защото това е част от поминъка на хората. Той бе категоричен, че изборите все повече приличат на сделка за власт и добави, че БСП няма да е част от това. „На този вот ще има много изкушения, появиха се всякакви спасители и пророци, всякакви политически емигранти и лобисти, които участват във властта заради интересите на една или друга фирма. Ние заставаме с открито лице и точните хора пред вас. Струва си да подкрепиш листата на БСП в Сливен и Кольо Милев за кмет, защото те са точните хора“, завърши Михаил Миков.

За да подкрепят кандидатите на БСП за Сливен, в града бяха и народният представител от левицата Таско Ерменков, областният лидер на социалистите Асен Гагаузов, секретарят на ИБ на БСП Станислав Владимиров и Евгени Кирилов –бивш евродепутат и член на НС на БСП.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини