Цветанов в Елхово: Тези избори са изключително важни за ГЕРБ, защото очакванията към нас стават все по-големи

Изборната победа на ГЕРБ е изключителна важна на тези избори, защото те са оценка за работата както на нашите представители в местната власт, така и на правителството на премиера Бойко Борисов. Те са важни и защото очакванията към нас стават все по-големи. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Елхово. Той призова жителите на общината да подкрепят Петър Киров от ГЕРБ за трети мандат. Гласувайки за него, гласувате и за нашите общински съветници, подкрепяте и кметовете на кметства, а това са хората, които са важни за малките населени места, допълни Цветанов.

„През последните 4 години успешно управляваме нашата община, защитихме много проекти и ги изпълнихме, водихме соцално ориентирана политика, постигнахме резултати и в здравеопазването“, заяви кандидатът за кмет на Елхово от ГЕРБ Петър Киров. Той благодари на всички общински съветници, които са го подкрепяли. „Убеден съм, че на 25 октомври ще направим правилния избор с номер 15 в бюлетината, за да продължим да превръщаме община Елхово в едно модерно място за живот и работа“, допълни още кандидатът на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ-Ямбол Георги Славов посочи, че преди 8 годшини община Елхово е била червен бастион. „Ние обаче успяхме да убедим хората, че е нужна промяна“, заяви още Славов и допълни, че кметът Петър Киров е успял, защото е имал зад гърба си и жителите на общината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони