Цветанов в Болярово: На агресията на опонентите ни ще отговорим с прагматизъм

Силната политика на ГЕРБ е, че не дели кметовете на наши и ваши. Не съм предполагал, че БСП може да насажда такъв страх у населението, какъвто виждам в Болярово. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при срещата си в гр. Болярово, Ямболско. „Нека не се страхуваме, да се възползваме от най-ценното право на демокрацията – трябва да гласуваме по съвест“, апелира още Цветанов и призова хората да подкрепят достойния кандидат на ГЕРБ за кмет на община Болярово – Събина Недева, с бюлетина номер 4, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Изборите идват и си отиват, но времето минава и ако не сме сплотени, ако не сме убедени в нашето желание за свободен избор и по-добър живот, това ще бъде пагубно за всички“, акцентира пред боляровци зам.-председателят на ПП ГЕРБ и призова на агресията на опонентите да отговаряме с прагматизъм и конструктивен диалог.

„На 25 октомври ни предстои едно голямо изпитание и предизвикателство. Специално в Боляровска община хората трябва да покажат категоричната си воля за промяна и да подкрерят силния отбор на ГЕРБ“, призова от своя страна областният координатор на ГЕРБ-Ямбол Георги Славов. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Болярово Съба Недева призова хората към смелост и решителност. „Вече сме пробили и няма кой да ни спре. За промяната в Болярово е нужен гласът на всеки“, бе категорична тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини