Оперираха гръцкия президент Прокопис Павлопулос

Двама души са пострадали при тежка катастрофа край Централни гробища в София

Председателят на КЕВР: Водата в София е една от най-качествените измежду столиците на ЕС

Депутатът от БСП Явор Божанков: МРРБ пое ангажимент за скоростна връзка между Горна Оряховица и АМ „Русе-Велико Търново”

Фоторепортерите на Варна с втора уникална изложба

57% от българите смятат, че страната е извлякла ползи от членството в ЕС

Осъдиха на две години затвор бившия премиер Никола Груевски

Задържаха известен блогър в Египет

Илияна Йотова ще открие тържествата по случай 24 май и Деня на Велики Преслав

Румен Радев ще участва в честванията по случай 24 май

Атанас Скатов определи тазгодишната си експедиция като най-ценната

Становище на КРИБ: Предложените промени в Закона за хазарта ще доведат до намаляване на приходите в държавния бюджет

Детски хирург и уролог ще преглеждат безплатно за Деня на детето в Бургас

Представят Регионален форум по водородни технологии „Код: Водород” в Благоевград

Трите малки мечета потеглиха за Гърция

Активна дискусия се получи между Горнооряховския младежки парламент и Отбор № 1, воден от инж. Добромир Добрев

Горнооряховският младежки парламент засвидетелства подкрепа към кандидатът за кмет на община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев. Младите хора се срещнаха и разговаряха с инж. Добрев и с кандидатите за общински съветници Йорданка Кушева, Николай Георгиев и Милчо Милев. Освен, че споделиха удовлетворението си от досегашното добро сътрудничество с инж. Добрев и неговия екип, младежите поставиха и много резонни въпроси като например кой ще почисти града от плакатите след изборите. „Обещавам, че плакатите на ГЕРБ ще бъдат почистени веднага след изборите”, увери младежите инж. Добрев. През лятото Горнооряховския младежки парламент започна инициатива, насочена срещу безразборното лепене на информационни материали. В началото на своята кампания те се срещнаха и разговаряха с инж. Добромир Добрев и получиха неговата подкрепа. Младежите направиха анкета сред гражданите и сега представиха резултатите от запитването. „Ще помислим за повече места за разлепяне на информационни материали”, увери ги инж. Добрев. По време на срещата кандидатите на ГЕРБ и младежите разговаряха за чистотата, опазването на парковете, местата за забавление и отдих. Особено оживена бе дискусията за образованието и реализирането на младите хора на трудовия пазар. „Когато избирате къде да учите, проучете добре пазара на труда, за да се реализирате пълноценно след това”, посъветва ги инж.Добрев. „Ако по волята на горнооряховчани, нашият отбор №1 бъде избран, ще продължим да работим отново заедно. Бъдете активни, идвайте при нас, питайте, искайте. Диалогът между нас не трябва да спира”, увериха младите кандидатите от ГЕРБ.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.