Япония съобщи за 14 нови случая на заразени с коронавирус

Президентът на Кипър пристига на официално посещение в България в понеделник

Криминално проявен нападна лекар във Варна

Увеличават се делата за домашно насилие в Горнооряховския районен съд Над 285 000 лева са събрали държавните съдебни изпълнители през 2019 година

Джем Йълмаз е известен актьор и… женкар

Отвлечената 15-годишна избягала докато похитителят й говорел по телефона

Сиртуиновата диета, с която Адел отслабна с 46 кг Певицата приема по 1000 калории дневно

Четирима задържани за склоняване към проституция при спецакция в Пловдив

Венци Венц с ново гадже в Ница

Жертвите на коронавируса в Италия станаха две

Италианците купуват най-много нови мотоциклети в ЕС Търсенето на малки електрически скутери в Европа скача с 50%

Камерите на тол системата ще подпомагат работата и на МВР и Агенция „Митници“

Двама мъже ограбиха белгиец в Търговище

Контрера от ВМРО: До дни ще бъдат установени и задържани мъжете, които съблякоха момче в автобус на градския транспорт

Маскирани отвлякоха непълнолетно момиче в Димитровград

Активна дискусия се получи между Горнооряховския младежки парламент и Отбор № 1, воден от инж. Добромир Добрев

Горнооряховският младежки парламент засвидетелства подкрепа към кандидатът за кмет на община Горна Оряховица от ПП ГЕРБ инж. Добромир Добрев. Младите хора се срещнаха и разговаряха с инж. Добрев и с кандидатите за общински съветници Йорданка Кушева, Николай Георгиев и Милчо Милев. Освен, че споделиха удовлетворението си от досегашното добро сътрудничество с инж. Добрев и неговия екип, младежите поставиха и много резонни въпроси като например кой ще почисти града от плакатите след изборите. „Обещавам, че плакатите на ГЕРБ ще бъдат почистени веднага след изборите”, увери младежите инж. Добрев. През лятото Горнооряховския младежки парламент започна инициатива, насочена срещу безразборното лепене на информационни материали. В началото на своята кампания те се срещнаха и разговаряха с инж. Добромир Добрев и получиха неговата подкрепа. Младежите направиха анкета сред гражданите и сега представиха резултатите от запитването. „Ще помислим за повече места за разлепяне на информационни материали”, увери ги инж. Добрев. По време на срещата кандидатите на ГЕРБ и младежите разговаряха за чистотата, опазването на парковете, местата за забавление и отдих. Особено оживена бе дискусията за образованието и реализирането на младите хора на трудовия пазар. „Когато избирате къде да учите, проучете добре пазара на труда, за да се реализирате пълноценно след това”, посъветва ги инж.Добрев. „Ако по волята на горнооряховчани, нашият отбор №1 бъде избран, ще продължим да работим отново заедно. Бъдете активни, идвайте при нас, питайте, искайте. Диалогът между нас не трябва да спира”, увериха младите кандидатите от ГЕРБ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.