Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Кандидат за кмет няма да има право да гласува за себе си

Кандидатът за кмет на община Златарица Марин Белалов се е разминал с правото да гласува за себе си. 63-годишният бивш военнослужещ и полицай е с постоянен адрес в София и с настоящ в балканското градче, което иска да управлява. Кандидатът от Комунистическата партия на България няма да може да упражни своя вот в Златарица, защото изпуснал срока да подаде удостоверение в общината за гласуване по настоящ адрес.

„Няма никаква драма в това. Един глас не решава положението. Ще гласувам в София. И без това си знам, че няма да стана кмет на Златарица, но се надявам да получа подкрепата на около 250-300 души и с техния вот да имаме един или двама общински съветници“, коментира пред „Труд“ Марин Белалов.

Той сподели, че е пенсионер, гледа си градинката и обикаля по селата. Пред избирателите Белалов изтъквал, че може да осигури инвестиции от Виетнам, с които в родния му град да бъде построен завод за коприна.

„Познавам се лично с министъра на земеделието на Виетнам, който е завършил висше образование в България“, разкри връзките си с далечната страна Марин Белалов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.