Валери Симеонов: Да се стреля на месо, ако не се изпълняват разпорежданията на граничарите

Валери Симеонов смята, че винаги, когато има лица, които преминават незаконно българската граница и не изпълняват разпорежданията на родните гранични полицаи, трябва да се стреля на месо. Така той коментира инцидента от тази нощ, при който един афганистанец бе застрелян от българските гранични власти на българо-турската граница пред bTV. "За мен тези гранични полицаи са си изпълнили перфектно задълженията и трябва да бъдат предложени за медал", коментира председателят на НФСБ.

Симеонов допълни, че мигрантите от снощния инцидент не са никакви бежанци, а просто авантюристи, които са тръгнали да търсят някъде по света на баницата мекото. Той отхвърли и твърденията на много българи, че в горите из Бургаско има бежанци, които просят от хората храна и вода

"Няма никакви бежанци, които стоят под дърветата и чакат някой да им занесе нещо за ядене. Както се вижда повечето мигранти, които са тръгнали за страната ни, са хванати. Иначе всеки може да си говори, каквото иска", каза политикът.

Попитан кака ще коментира поведението на Волен Сидеров преди дни на столичен булевард, Симеонов каза: "Докато беше под моето благотворно влияние не беше такъв. А пък във въпросната нощ-нали знаете, алкохолът дава криле", вметна политикът.

Коментари

Задължително поле